Ίβιτς: «Χρειάζεται καλή ζωή και συγκέντρωση»

Ίβιτς: «Χρειάζεται καλή ζωή και συγκέντρωση»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς χαρακτήρισε δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, παρότι ο αντίπαλος θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές. Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στην ξεκούραση των παικτών, αλλά και στην διαχείριση που πρέπει να κάνει ελέω ΑΕΚ και Παναθηναϊκού.

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού κάνοντας αρχικά έναν μικρό απολογισμό για τους πρώτους τρεις αγώνες. «Τελείωσε ο πρώτος γύρος. Καταφέραμε να πάρουμε επτά βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό γιατί ξεκινήσαμε από το μηδέν. Έχουμε κάνει δύο καλά παιχνίδια και ένα μέτριο, αλλά το καλό είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε σε αυτό. Έχουμε άλλες έξι μέρες και τρία παιχνίδια. Είναι για όλους το ίδιο. Θα προσπαθήσουμε να το δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το επόμενο είναι κόντρα στον Πανιώνιο, που όπως έχω ξαναπεί είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλή ομάδα. Μας έχουν δυσκολέψει πολύ. Ακόμα και προχθές μπορεί να κερδίσαμε 2-0 αλλά θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Χάσανε πέναλτι, είχανε δύο τρία πολύ καλά σουτ από απόσταση και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να είναι φρέσκοι οι παίκτες» .

Για το αν πλέον είναι όλα θέμα διαχείρισης: «Σίγουρα θα υπάρχει διαχείριση, τουλάχιστον όσων αφορά την πλευρά μου και την ομάδα μου. Έχουμε πολλούς παίκτες και κάποιοι που δεν έχουν παίξει θα παίξουν στα επόμενα παιχνίδια. Τους χρειαζόμαστε όλους και μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας» .

Για το αν αλλάζει κάτι σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι: «Γνωριζόμαστε όλοι καλά και δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να βάλει κάποιον παίκτη διαφορετικό αλλά ουσιαστικά δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος και η κούραση θα γίνεται μεγαλύτερη, θα υπάρχουν αλλαγές και θα προσπαθήσουν όλοι να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες όσο πιο γρήγορα γίνεται. Περισσότερο από όλα αυτό που προσπαθώ να τους περάσω είναι το θέμα συγκέντρωσης αλλά και την καλή ζωή που πρέπει να κάνουμε, το καλό φαγητό, καθώς όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Όταν παίζεις κάθε τρεις μέρες παιχνίδι σωματικά κουραζόμαστε μέχρι και εμείς που είμαστε στον πάγκο, φανταστείτε οι παίκτες» .

Για το αν το αν επηρεάζεται από τις αλλαγές τον αντιπάλων: «Εμείς λειτουργούμε με βάση την ομάδα μας. Δεν ξέρω με ποιους θα έρθει αύριο ο Πανιώνιος, αλλά εμείς έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας και τον ακολουθούμε. Προετοιμάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και περιμένουμε τον Πανιώνιο δυνατό» .

Θα πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη κόντρα στον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ; Σε απόδοση 1.50 στην Interwetten η νίκη του «Δικεφάλου».

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην επιτυχία: «Μιλάω με τους παίκτες πολύ για το τακτικό κομμάτι, αλλά είναι κάτι που θα το κρατήσουμε στα αποδυτήρια μας. Μέχρι τώρα όλα πήγαν καλά και θέλω να πάνε και στα επόμενα παιχνίδια» .

Για το αν οι πολλοί τραυματισμοί έχουν αποτελέσει μάθημα για το μέλλον: «Στην περίοδο που βρισκόμαστε είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τραυματισμοί. Είμαστε στο τέλος της σεζόν και οι παίκτες παίζουν εδώ και 11 μήνες. Είχαν πάρα πολλά παιχνίδια και τώρα τον τελευταίο μήνα μου φαίνεται φυσιολογικό να υπάρχουν τραυματισμοί. Μακάρι βέβαια να μην υπάρχουν αλλά εδώ που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες έχουν. Βέβαια εμείς είχαμε περισσότερα προβλήματα τους προηγούμενους μήνες, τα οποία εμφανίζονται και τώρα. Το επάγγελμά μας τα έχει αυτά και είναι μέρος της δουλειάς. Κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για να έχουν οι παίκτες όλα όσα χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή αποκατάστασή τους» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα