«Του χρόνου ο ΟΦΗ στην SuperLeague»

«Του χρόνου ο ΟΦΗ στην SuperLeague»

Gazzetta team
«Του χρόνου ο ΟΦΗ στην SuperLeague»

bet365

Με την ευχή ο ΟΦΗ από την σεζόν 2017-18 να αγωνίζεται στην SuperLeague, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Νίκου Νιόμπλια από τον Δήμο Ηρακλείου.

Η άνοδος της ομάδας από την Football League στην SuperLeague αποτέλεσε το κεντρικό θέμα στην συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπα Σηφάκη και το Νίκο Νιόπλια στη Λότζια.

Ο Δήμαρχος της περιοχής αφού τίμησε τους συντελεστές της εφετινής ανόδου, δήλωσε: «εξέφρασα τα συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής στους συντελεστές της επιτυχίας του ΟΦΗ. Στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής τον κ. Σηφάκη και τον προπονητή Νίκο Νιόπλια. Θέλω να πιστεύω ότι τέτοια εποχή του χρόνου ο ΟΦΗ θα είναι στην Σούπερ Λίγκ».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης ανέφερε πως «ο δήμαρχος μας κάλεσε να μας ευχαριστήσει για την επιτυχία, που είναι και για το Ηράκλειο, η επιστροφή του ΟΦΗ στις Εθνικές κατηγορίες. Στο τελευταίο παιχνίδι ο κόσμος του ΟΦΗ μας συμπαραστάθηκε όπως θέλαμε και τον ευχαριστούμε πολυ για αυτό. Είμαστε ευχαριστημένοι για το τελικό αποτέλεσμα, παρ' ότι δυσκολευθήκαμε αρκετά. Του χρόνου τέτοια μέρα πρέπει να μιλάμε για την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ. Τώρα είμαστε στις διαδικασίες για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ηδη έχουμε ξεκινήσει τις συναντήσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό».

Τέλος, ο Νίκος Νιόμπλιας είπε: «Είναι τιμή για μας να μας υποδέχεται ο δήμαρχος της πόλης. Ξέρει τι γίνεται στον ΟΦΗ. Μας τιμά γιατί κάτι κάναμε καλό. Χρειάζεται η πόλη να έχει ομάδες στις μεγαλύτερες κατηγορίες.Κάποτε η πόλη του Ηρακλείου είχε δυο ομάδες στην Σούπερ Λίγκ.Η δυναμική της ομάδας είναι τέτοια που δεν μπορεί να μπορεί να μείνει χαμηλά. Πρέπει να είναι στην Α' Εθνική», ενώ σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα, είπε: «Δεν έχουμε ακόμη μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Εχουμε μια εβδομάδα προπόνηση. Είμαι στρατιώτης αυτής της ομάδας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να συζητηθούν και ότι προκύψει».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα