Φαβορί η Ίντερ για Βιλένα!

Gazzetta team
Φαβορί η Ίντερ για Βιλένα!

bet365

Ο Τόνι Βιλένα ξεκαθάρισε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Φέγενορντ, με το ενδιαφέρον για τον Ολλανδό που απασχολεί και τον Ολυμπιακό να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και την Ίντερ να φαντάζει ως φαβορί.

Η περίπτωση του Τόνι Βιλένα έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο της μεταγραφικής επικαιρότητας του Ολυμπιακού, με τον 21χρονο κεντρικό χαφ που αποχωρεί το καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Φέγενορντ να φαίνεται πως αποτελεί, μεταξύ άλλων, και στόχο των «ερυθρολεύκων».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βέβαια δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, καθώς Ίντερ και Εσπανιόλ εμφανίζονται πολύ «ζεστές» για την απόκτηση του Βιλένα.

Η ανακοίνωση της οριστικής του αποχώρησης από το Ρότερνταμ «εκτόξευσε» ωστόσο ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για τον Ολλανδό, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ευελπιστώντας να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα των «Οράνιε» στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ιρλανδία.

Ολλανδικά μέσα αναφέρουν πάντως ως επικρατέστερη για την απόκτηση του την Ίντερ, με τους εκπροσώπους του Βιλένα να έχουν ήδη μιλήσει με την Εσπανιόλ, αλλά και με τις Βόλφσμπουργκ και Αμβούργο νωρίτερα, προκειμένου να εξετάσουν τις διαθέσιμες επιλογές για τον πελάτη τους.

Ως φαβορί για να φορέσει τα «νερατζούρο» παρουσιάζουν τον 21χρονο Ολλανδό και δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, τα οποία επισημαίνουν πως η Ίντερ έχει προσφέρει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια στον παίκτη, με ετήσιες απολαβές κοντά στις 750.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, με την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να φαίνεται πως βρίσκεται κοντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα