Λέο Μάτος: «Ναι, αλλά το σκέφτομαι για ΠΑΟΚ»

Λέο Μάτος: «Ναι, αλλά το σκέφτομαι για ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Λέο Μάτος μιλάει για το τέλος της συνεργασίας του με την Ντνίπρο και το ενδιαφέρον που υπάρχει το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιο του με την ουκρανική ομάδα, καθώς όπως ο ίδιος λέει «εδώ και τρεις μήνες δεν έχω δει ούτε μια δεκάρα» γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση να διακόψει την συνεργασία του με την Ντνίπρο. «Έπρεπε να τελειώσει αυτή η ιστορία. Το να δουλεύεις τσάμπα είναι σκληρό. Αποφάσισα ότι ήταν καλύτερα να χωρίσουμε από το να συνεχίσω να αγωνίζομαι κάπου που δεν θέλω. Ισως αυτό να δώσει και την ευκαιρία να παίξουν παιδιά που θέλουν να αγωνιστούν στην ομάδα».

Ο Λέο Μάτος αναφέρθηκε στις οικονομικές συνθήκες που γενικότερα επικρατούν στην Ουκρανία, υποστήριξε ότι «τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά σε μια χώρα με τέτοια αβεβαιότητα πρέπει να φροντίσω το μέλλον των δύο παιδιών μου» και απάντησε διπλωματικά στην ερώτηση περί συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ:

Την Τετάρτη ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ, υποδεχόμενος την ΑΕΚ. Στο 2.10 στη Mybet, ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δεν μπορώ να πω ούτε ναι, αλλά ούτε και όχι. Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει και το σκέφτομαι. Εχω έρθει στο Ρίο και μπροστά μου υπάρχει μια εβδομάδα, που θα πρέπει να το σκεφτώ. Ο χρόνος είναι πάντως αρκετός για να αποφασίσω».

Τέλος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την Ντνίπρο για τα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας αν και όπως είπε «θα προτιμούσα να το έχω κάνει κατακτώντας έναν τίτλο, όμως και έτσι δεν θα είχαν χρήματα για να πληρώσουν το συμβόλαιο…»!

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου αμυντικού, το προφίλ του οποίου παρουσίασε το Gazzetta.gr, δεν ανησυχούν καθόλου τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που έχουν ήδη προχωρήσει σε προφορική συμφωνία μαζί του, αλλά για λόγους τακτικής και μόνο θα ολοκληρώσουν το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Μάτος, με την υπογραφή συμβολαίου για 2+1 χρόνια, μετά το τέλος των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα