«Εκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Μάτος»

«Εκλεισε στον ΠΑΟΚ ο Μάτος»

bet365

Το αποκάλυψε πρώτος ο Μίρον Μάρκεβιτς, το επιβεβαιώνουν και οι Ουκρανοί: ο Λέο Μάτος έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο προπονητής της Ντνίπρο υποστήριξε ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ. «Αυτή ήταν η ομάδα για την οποία μίλησα και είπα ότι έχει συμφωνήσει», τόνισε στο INPAOK ο 65χρονος Ουκρανός προπονητής, που πριν από λίγες μέρες ρωτήθηκε από συμπατριώτες του δημοσιογράφους σχετικά με το μέλλον του Μάτος.

Nα ξεκινήσει με το δεξί τα play offs θέλει ο ΠΑΟΚ και η Casino Rio Bet προσφέρει τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» σε απόδοση 2.10.

Η είδηση επιβεβαιώνεται, για άλλη μια φορά, από τον ουκρανικό Τύπο, απλά ο 30χρονος αμυντικός, που ξέρει καλά τον ΠΑΟΚ, δεν ήρθε ποτέ στη Θεσσαλονίκη και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ όταν και θα υπογράψει το συμβόλαιο (2+1 χρόνια) με την ελληνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα