Άρης: Νίκησε τον κακό του δαίμονα

Gazzetta team
Άρης: Νίκησε τον κακό του δαίμονα

bet365

Ο Άρης στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε την νίκη 2-1 απέναντι στην Δόξα Δράμας με τα γκολ που πέτυχαν οι Πόι (55') και Κυβελίδης (90'+). Για τους φιλοξενούμενους το γκολ της ισοφάρισης πέτυχε ο Μουτεσίδης (71').

Στην τελευταία του παράσταση στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης κέρδισε την Δόξα Δράμας με 2-1 στο ντέρμπι της αγωνιστικής, στις καθυστερήσεις του αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς που τα έβρισκαν σκούρα απέναντι στους Δραμινούς στις προηγούμενες αναμετρήσεις, ξεκίνησαν αρκετά δυνατά την αναμέτρηση αναζητώντας το γρήγορό γκολ. Μόλις στο 2ο λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Γεωργιάδη από τα δεξιά, ο Πόι έκανε την προβολή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 10' μετά από κόρνερ ο Πόι να «τρυπώνει» στην καρδία της άμυνας της Δόξας , πήρε την κεφαλιά, αλλά αυτή πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μένκα. Η τελευταία φάση για τον Άρη έγινε στο 16ο λεπτό με τον Ν΄Λουντούλου να μη μπορεί να κερδίσει από πλεονεκτική θέση τον τερματοφύλακα της Δόξας.

Οι «κίτρινοι» δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίζουν συνεχώς μέτρα προς την εστία του Άρη. Αφού ισορρόπησαν το παιχνίδι δημιούργησαν δύο καλές στιγμές στα καρέ του Τζινάρ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 41' μετά από λάθος απομάκρυνση του Τσουμάνη, ο Ντος Σάντος έγινε αποδέκτης της μπάλας, σούταρε με τον Τζινάρ να απομακρύνει σε κόρνερ. Η δεύτερη χάθηκε στο 42ο λεπτό μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, με τους αμυντικούς του Άρη να διώχνουν πάνω στην γραμμή.

Στην επανάληψη ο Άρης κατάφερε γρήγορα να ξεκλειδώσει την άμυνα της Δόξας και να ανοίξει το σκορ με τον Πόι στο 55ο λεπτό. Ο Καπνίδης γύρισε όμορφα το σώμα του στην μεγάλη περιοχή, σούταρε με τη μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μένκα και τον Πόι να παίρνει το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ να γράφει το 1-0.

Παρότι η ομάδα της Δράμας δεν απείλησε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να πετύχει την ισοφάριση στο 71' μετά το λάθος του Τζινάρ. Ο Μουτεσίδης δοκίμασε το πόδι του εκτός μεγάλης περιοχής, με τον Τζινάρ φαινομενικά να ελέγχει, αλλά να κάνει τραγικό λάθος με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα του Άρη.

Ο Άρης ανέβασε τον ρυθμό του ζητώντας το γκολ της νίκης και είχε τρεις μεγάλες φάσεις για να πάρει νωρίτερα την νίκη. Στο 77΄ είχαμε τον κεραυνό του Τάτου, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μένκα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ν΄Λουντούλου, από την μικρή περιοχή επιχείρησε το πλασέ με τους αμυντικούς της Δόξας να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή. Ένα λεπτό αργότερα ο Καπνίδης αμαρκάριστος έκανε την προβολή στη σέντρα του Ν΄Λουντούλου, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Λεωνίδα Κυβελίδη με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν έξαλλα την νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ χειροκρότησε τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που είχαν στο σημερινό παιχνίδι.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης (46΄Βουτσιάς), Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης (74΄Κυβελίδης), Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Κόκε (65΄Τάτος), Τσουμάνης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Βραμεντσάλης, Μουτεσίδης (80΄Αθανασιάδης), Γαϊδαρτζής (74΄Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος Μ., Μαρκόπουλος, Ντος Σάντος, Σπάσιτς (61΄Παπαζούδης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα