Προς αποχώρηση από την Καλλονή και ο Φιορέτος

Προς αποχώρηση από την Καλλονή και ο Φιορέτος

bet365

Ο 21χρονος Αλέξανδρος Φιορέτος σε συνέντευξή του σε σουηδικό ΜΜΕ άφησε να εννοηθεί πως δεν θα μείνει στην ομάδα της Καλλονής.
Ο νεαρός Ελληνοσουηδός μέσος (σ.σ. παίζει κυρίως κεντρικός χαφ) έπαιξε κατά του Ολυμπιακού στο τελευταίο ματς της χρονιάς για την Καλλονή. Τις προηγούμενες ημέρες οι Σουηδοί έκαναν λόγο για... τσεκάρισμα των Πειραιωτών για την περίπτωσή του.
Ο Φιορέτος έπαιζε στην Σουηδία προτού πάρει μεταγραφή στους Νησιώτες. Το συμβόλαιό του εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2016. Ο ίδιος μιλώντας σε ΜΜΕ στην Σουηδία ανέφερε πως πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Καλλονή θέλοντας να συνεχίσει στην Super League για τα επόμενα 2 - 3 χρόνια και μετά να κοιτάξει ξανά την προοπτική του εξωτερικού. Αποκάλυψε πως τον Γενάρη είχε σχεδόν κλείσει στον Ατρόμητο, που τον παρακολουθεί ακόμα.
Σχετικά με την εμπειρία του από το Ολυμπιακός - Καλλονή είπε: «Όταν μπήκα στο γήπεδο, ήταν ένα φανταστικό συναίσθημα για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη: όλοι είναι άκρως επαγγελματίες. Όταν μπήκα στο γήπεδο είχα λίγο άγχος. Άρχισα να προθερμαίνομαι δίπλα στον Τζίμι Ντουρμάζ και αυτό ήταν καλό για μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα