Το Κόσοβο έγινε αποδεκτό από την UEFA!

Gazzetta team
Το Κόσοβο έγινε αποδεκτό από την UEFA!

bet365

Με 28 θετικές ψήφους έναντι 24, το Κόσοβο έγινε αποδεκτό από την UEFA, για ν' αποτελέσει πλέον το 55ο μέλος της Ομοσπονδίας!

Στο πλαίσιο του ετήσιου Κονγκρέσου της UEFA, έγινε και η ψηφοφορία για την αποδοχή ή όχι του Κοσόβου, το οποίο πήρε 28 θετικές ψήφους για να εισχωρήσει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Η εξέλιξη αυτή, βάζει τις ομάδες του Κοσόβου, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και σε διεθνές, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και αίτηση στη FIFA, προκειμένου η εθνική ομάδα της χώρας να μπορεί να δώσει το «παρών» στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED