Τρόλαρε οπαδό της Μπαρτσελόνα στο Twitter η Γάνδη (pics)

Gazzetta team
Τρόλαρε οπαδό της Μπαρτσελόνα στο Twitter η Γάνδη (pics)

bet365

Ένας φίλος της Μπαρτσελόνα σχολίασε με υποτιμητικό τρόπο την ήττα της ομάδας του από τη Βαλένθια, αναφέροντας πως οι «Νυχτερίδες» δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε τη Γάνδη στο Champions League και η απάντηση των Βέλγων ήταν αποστομωτική.

Μετά την ήττα από τη Βαλένθια με 2-1 στο Camp Nou, ένας οπαδός της Μπαρτσελόνα ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter πως παρότι οι «Νυχτερίδες» δεν είχαν νικήσει ούτε τη Γάνδη στο Champions League, ο κόσμος χρειάζεται να συσπειρωθεί και να στηρίξει τους «μπλαουγκράνα» στη συνέχεια τους, με τον υπεύθυνο του λογαριασμού των Βέλγων να απαντά άμεσα στο υποτιμητικό σχόλιο.

Σε πρώτη φάση του απάντησε στο μήνυμά του με τη φράση «Calma», η αποτελεί σήμα κατατεθέν του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ όταν ο Ισπανός προσπάθησε να συμμαζέψει τα όσα είχε αναφέρει, σχολιάζοντας: «με όλο τον σεβασμό προς τους οπαδούς της Γάνδης», η απάντηση ήταν ακόμα πιο απολαυστική.

«Ωραία Έρικ, εμείς όμως τουλάχιστον νικήσαμε την Βαλένθια» , ήταν το σχόλιο της Γάνδης, το οποίο προκάλεσε καταιγισμό από σχόλια και φυσικά άθφονο γέλιο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα