Ηρακλής - Παναιτωλικός 0-0

Ηρακλής - Παναιτωλικός 0-0

bet365

Χωρίς κίνητρο Ηρακλής και Παναιτωλικός έμειναν και χωρίς γκολ (0-0) στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου που ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις τους!

Πως έπαιξαν

Ο Γιαννίκογλου ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Ζιαμπάρη, Τσότρα μπροστά του και τους Καραγκούνη και Κυριακίδη άκρα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ο Καρασαλίδης με τον Πουρτουλίδη βρέθηκαν στον άξονα, ενώ στις πτέρυγες οι Τσιλιανίδης και Μοντέιρο. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν και πάλι ο Βέλλιος με τον Λεοζίνιο σε ελεύθερο ρόλο πίσω του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Περέιρα υπερασπίστηκε την εστία των φιλοξενούμενων, με τους Χαντάκια και Παπάζογλου στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα αυτής βρέθηκαν οι Κουτομάνος και ο Ρουμπουλάκου. Στον άξονα δίπλα από τον Πάοουλο ήταν ο Παπυτσογιαννόπουλος, ενώ οι Ουάρντα, Μουνιος και Φερέιρα ήταν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαρκόφσκι.

Χωρίς θέαμα και φάσεις

Οι δύο ομάδες, ελλείψει κινήτρου, δεν έβγαλαν ιδιαίτερο πάθος, με το παιχνίδι να θυμίζει... αγγαρεία, παρόλο που οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές και δοκίμασαν παίκτες που δεν είχαν πάρει αρκετές ευκαιρίες στην σεζόν. Αν και υπήρχε ρυθμός, οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν σε γενικές γραμμές ένα ήρεμο απόγευμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια καλή στιγμή, με τον Περέιρα να νικάει σε τετ α τετ τον Τσιλιανίδη και να κρατάει το «μηδέν». Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι, αν και όσο περνούσε η ώρα κέρδιζαν μέτρα και κατά διαστήματα έλεγχαν τον ρυθμό, δε κατάφεραν να απειλήσουν, ενώ, παρά τα τρία κόρνερ που κέρδισαν στο πρώτο μέρος, μέχρι την ανάπαυλα δεν είχαν ούτε μία τελική!

Καλύτερο παιχνίδι στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε προς το καλύτερο, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν πιο αποφασισμένες από τα αποδυτήρια. Ειδικά ο Ηρακλής, που πίεσε αρκετά και είχε καλές στιγμές, με τους παίκτες του Γηραιού, όμως, να είναι αρκετά άστοχοι και να μην μπορούν να νικήσουν τον Περέιρα. Ειδικά οι Μοντέιρο και Περόνε, στο 51' και το 75' αντίστοιχα, «κατάφεραν» να στείλουν πολύ ψηλά άουτ σε ευκαιρίες από εξαιρετική θέση!

Ο Παναιτλωικός από την μεριά του, δεν μπορούσε να δημιουργήσει και με εξαίρεση μερικές επιθετικές εξάρσεις του Ουάρντα, που ήταν ο μόνος που κατάφερε να κάνει κάποιες αξιόλογες τελικές. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και να τερματίζουν στην σεζόν «χέρι-χέρι» στους 35 πόντους.

MVP: Περέιρα. Έκανε ντεμπούτο στο τελευταίο ματς του Παναιτωλικού και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Δεν δέχτηκε τρομερή πίεση, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν θετικός και αποσόβησε κάθε κίνδυνο.

Στο ύψος του. Αφού είπαμε για τον Περέιρ, να αναφέρουμε και τον ταλαντούχο Γιανίκογλου, που έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και για ακόμα ένα ματς δεν δέχεται γκολ, δείχνοντας έτοιμος να πλαισιώσει τον Χουάντερσον από την νέα σεζόν.

Αδύναμος κρίκος: Η έλλειψη κινήτρου που έδειξαν οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα - ειδικά στο πρώτο μέρος - να μην υπάρχουν φάσεις.

Η γκάφα. Αδίκησαν τους εαυτούς τους παίκτες που δεν είχαν πάρει ευκαιρίες μέσα στην χρονιά. Θα μπορούσαν να δείξουν πράγματα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά δεν το έκαναν!

Το στραγάλι. Η... καλύτερη στιγμή του διαιτητή Τίκα, ήταν όταν σφύριξε την λήξη του αγώνα. Εύκολος αγώνας, πέρασε απαρατήρητος, τόσο αυτός, όσο και οι βοηθοί του.

Το ταμείο του gazzetta. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, Ηρακλής και Παναιτωλικός φρόντισαν να δείξουν ότι δεν είχαν κίνητρο και έκλεισαν την σεζόν με μία «λευκή» ισοπαλία σε ένα... σβηστό ματς. Ο Γηραιός ήταν αυτός που είχε κάποιες ευκαιρίες, ελάχιστες βέβαια, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μονάχα με κάποιες «αναλαμπές» του Ουάρντα.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Μοντέιρο (Πασάς 64′), Τσιλιανίδης (Αμαραντίδης 90′), Λεοζίνιο, Βέλλιος (Περόνε 76′)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Μαντζουράκης): Περέιρα, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Πάουλο, Φερέιρα (Βασιλούδης 77′), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι, Ουαρντά (Κλέσιο 83′), Παπουτσογιαννόπουλος (Μάρτεν 86′)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα