Ντρογκμπά: «Θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των Αφρικανών»

Ντρογκμπά: «Θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των Αφρικανών»

Κώστας Ζάλιαρης
Ντρογκμπά: «Θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των Αφρικανών»

bet365

Στα περί σκανδάλου στον φιλανθρωπικό του οργανισμό απάντησε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, τονίζοντας ήδη έχει υποστεί τεράστια ζημιά από τα ψέματα, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των συμπατριωτών του.

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ, θρύλος της Τσέλσι και νυν φορ της Montreal Impact, λέγεται ότι από τα συνολικά 2 εκατ.ευρώ που είχε συγκεντρώσει από δωρεές επιφανών ανθρώπων του βρετανικού αθλητισμού κι όχι μόνο (συμπεριλαμβανομένου του Ρομάν Αμπράμοβιτς), έχει διαθέσει μόλις 18.000 ευρώ για την ενίσχυση και τη βοήθεια των συμπατριωτών του που περνούν δύσκολα...

Η απάντησή του ήταν άμεση και αφού γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της «Daily Mail» που έχει αποκαλύψει το συγκεκριμένο θέμα, προκαλώντας και την έρευνα μιας Επιτροπής Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, ο Ντρογκμπά ανέφερε:

«Με τα ψέματα, θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των Αφρικανών, αφού ήδη υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που στηρίζουν τον φιλανθρωπικό οργανισμό μου και σκέφτονται μήπως δεν συνεχίσουν να βοηθούν... Είναι όλα ψέματα και τεράστια δυσφήμιση, από την οποία έχω ήδη υποστεί ζημιά...».

 

Τελευταία Νέα