Σκάνδαλο με τον φιλανθρωπικό οργανισμό του Ντρογκμπά!

Σκάνδαλο με τον φιλανθρωπικό οργανισμό του Ντρογκμπά!

Κώστας Ζάλιαρης
Σκάνδαλο με τον φιλανθρωπικό οργανισμό του Ντρογκμπά!

bet365

Μόλις 18.000 ευρώ από τις δωρεές 2 εκατομμυρίων στον φιλανθρωπικό οργανισμό του Ντιντιέ Ντρογκμπά, διατέθηκαν για την ενίσχυση άπορων οικογενειών αλλά και του κέντρου περίθαλψης στην πατρίδα του Ιβοριανού!

Έπειτα από εκδήλωση που πραγματοποίησε ο πρώην αστέρας της Τσέλσι για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον φιλανθρωπικό του οργανισμό, ώστε να βοηθήσει τους συμπατριώτες του, ο απολογισμός ήταν κοντά στα 2 εκατ.ευρώ.

Πρώην συμπαίκτες του, αθλητές, ακόμα και οι Πριγκίπισσα Βεατρίκη αλλά και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, συνείσφεραν στην αξιέπαινη προσπάθεια του Ιβοριανού επιθετικού της Montreal Impact, ωστόσο, έρευνα της «Daily Mail», αποκαλύπτει... σκάνδαλο!

Πιο συγκεκριμένα, από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, το βρετανικό Μέσο αναφέρει πως μόλις 18.000 ευρώ πήγαν στην πατρίδα του Ντρογκμπά και μάλιστα, το νοσοκομείο που έχει χτιστεί στην πατρίδα του ποδοσφαιριστή, έχει μείνει δίχως γιατρούς και εξοπλισμό!

Έπειτα από το δημοσίευμα της «Daily Mail», η Επιτροπή Φιλανθρωπιών έχει ξεκινήσει έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης...

 

Τελευταία Νέα