Ξεκαθάρισμα ηρεμίας...

Ξεκαθάρισμα ηρεμίας...

Ξεκαθάρισμα ηρεμίας...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις ανάγκες επίσπευσης έλευσης της ηρεμίας

Το Σαββατοκύριακο πέρασε με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει φέτος. Νίκη στο μπάσκετ, νίκη και στην μπάλα. Πλέον ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του προετοιμάζονται για τα πλέι-οφ στα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. Γιατί τα γράφω έτσι; Μα γιατί πολύ απλά εφόσον με το καλό ο ΑΡΗΣ περάσει το εμπόδιο της αξιολογότατης ομάδας από την Αθήνα, τότε θα έχει σφραγίσει την ευρωπαική του έξοδο, καθώς στην συνέχεια του πρωταθλήματος η χειρότερη θέση στην οποία θα μπορεί να έχει τερματίσει θα είναι η τέταρτη.

Ας περιμένουμε να οριστούν τα παιχνίδια και θα ασχοληθούμε πιο επισταμένα ελπίζοντας ότι θα βρεθεί ο παίκτης που θα ενισχύσει την ομάδα στην σειρά των αγώνων των πλέι-οφ.

Στο ποδόσφαιρο το πέρασμα ήταν άνετο και από την Χαλάστρα και τα 4 τελευταία παιχνίδια δίνουν το δικαίωμα στον Αναστόπουλο να κάνει και ορισμένες δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν.

Στην ουσία άπαντες στον ΑΡΗ πρέπει πλέον να ασχολούνται- και ασχολούνται- με το πόσο γρήγορα θα ειπωθεί και από επίσημα χείλη ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα στην δεύτερη κατηγορία. Προσέξτε όχι ΑΝ θα παίξει, αλλά πόσο γρήγορα θα τελειώσει αυτό το απίστευτο, άδικο και ανεξήγητο μαρτύριο για τον κόσμο του ΑΡΗ.

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και καμία...ερμηνεία που να επιτρέψει σε κάποιους να σταματήσουν τον ΑΡΗ από το αυτονόητο, αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει και πράξη. Ίσως η αρχή να γίνει την προσεχή Πέμπτη στην ΕΕΑ όπου έχει κληθεί για ακρόαση ο ΑΡΗΣ. Ελπίζω να γίνει απαρχή και για ορισμένους στην ΕΕΑ να σταματήσουν τους παραλογισμούς και διάφορες τοποθετήσεις, που από την μία εκνευρίζουν τον κόσμο της ομάδας και από την άλλη δημιουργεί μία ανησυχία που δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Είναι αδιανόητο η ίδια επιτροπή, τα ίδια άτομα τον ίδιο νόμο να τον...ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο μέσα σε 8-9 μήνες. Πέρσι που βγήκε δεύτερος ο ΑΡΗΣ να του δίνουν χαρτί ότι μπορεί να συστήσει ΠΑΕ και φέτος που βγαίνει πρώτος με 20 βαθμούς διαφορά να του λένε τελείωσε την εκκαθάριση. Και την ίδια στιγμή μαζί με τον ΑΡΗ να καλούνται Σέρρες και Λάρισα που παίζουν κανονικά και ακόμα δεν έχουν τελειώσει την εκκαθάριση. Επειδή προφανώς αυτό δεν είναι ισονομία και δικαιοσύνη, ας κοιτάξουν τόσο ο ΑΡΗΣ όσο και στην ΕΕΑ να τελειώσει άμεσα αυτή η παραφιλολογία.

Για να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα, όπως η ενίσχυση της ομάδας γιατί ήδη έχουν κλείσει 3-4 παίκτες από την Λίγκα και για να πέσουν οι υπογραφές ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει ως ΠΑΕ το δικαίωμα να υπογράψει συμβόλαια. Αφού προηγουμένως χωρίς προβλήματα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και τρέξουν τα θέματα με τον τρόπο που πρέπει να τρέξουν.

Πέρα από το γεγονός ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δικαιούται ο κόσμος του ΑΡΗ να περάσει ένα ήρεμο καλοκαίρι. Τα υπόλοιπα εν καιρώ...

ΥΓ1 Τι πράγμα και αυτό. Να προσπαθείς να βγεις έκτος για να παίξεις με τον ΑΡΗ και τελικά να βγαίνεις πέμπτος για να τον αποφύγεις!

ΥΓ2 Ευχαριστώ τα παιδιά στο gazzetta για την special επιμέλεια στο θέμα με αφορμή την ΄μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου. Ευχαριστώ και όσους επικοινωνήσατε για να ζητήσετε ακόμα πιο ενεργό κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ από αυτή την γωνιά. Έχω την αίσθηση ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Όσοι δεν το διαβάσατε, ρίξτε μία ματιά... http://www.gazzetta.gr/specials/903916/na-ton-xanadoyn-megalo .

ΥΓ3 Μόνο στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουμε το ΑΣΕΑΔ για να μάθουμε πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ για ένα ματς που έγινε πριν κανά δίμηνο(Κηφισιά-Λαύριο) και ενώ έχει λήξει το πρωτάθλημα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!