Το «You'll never walk alone»... ταρακούνησε και τη Γλασκώβη (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Το «You'll never walk alone»... ταρακούνησε και τη Γλασκώβη (vid)

bet365

Η τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο «Signal Iduna Park» έφτασε σε επίπεδα... Celtic Park, αφού, πριν από 13 χρόνια, οι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν ενωθεί και με αυτούς της Σέλτικ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και ο ανατριχιαστικός ύμνος του «You'll never walk alone», ένωσαν το βράδυ της Πέμπτης τους οπαδούς των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ, που ανύψωσαν σε ... άλλο επίπεδο την ατμόσφαιρα σε ποδοσφαιρικό αγώνα με το τραγούδι που έβγαινε από τα χείλη όλων στις εξέδρες.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2003, όταν οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ είχαν επισκεφθεί το «Celtic Park» για αναμέτρηση με τη Σέλτικ, στο τότε, Κύπελλο UEFA.

Οι «καθολικοί», έχουν επίσης υιοθετήσει τον ίδιο ύμνο που κάνει και τον πιο σκληρό άνθρωπο να παραμένει καθηλωμένος και συγκλονισμένος στον ήχο και την εικόνα κάθε φορά που ακούγεται το «You'll never walk alone».

Η Ligue 1 πάντα προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μονπελιέ - Λυών, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Τότε, λόγω της ιδιαίτερης περίστασης, η Σέλτικ είχε κανονίσει για live performance ώστε να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το σκηνικό, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές περίμεναν στο διάδρομο των αποδυτηρίων για να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο υπό τις ιαχές του κόσμου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα