Κατεβάζει ομάδα στην αμερικανική Premier League ο Ολυμπιακός!

Κατεβάζει ομάδα στην αμερικανική Premier League ο Ολυμπιακός!

Δημήτρης Τομαράς
Κατεβάζει ομάδα στην αμερικανική Premier League ο Ολυμπιακός!

bet365

Η ομάδα Olympiakos APL είναι γεγονός και θα μετάσχει στην αμερικανική Λίγκα με ομάδα που θα προπονεί ο Αντώνης Λεπίτσας.

Η American Premier League - όπως ονομάζεται το πρωτάθλημα - έκανε γνωστό πως μετά από συνεργασία της ελληνοαμερικανικής ομάδας Aris SC και της σχολής του Ολυμπιακού από την Θεσσαλονίκη σχηματίστηκε ο Olympiakos APL που θα μετάσχει στην Λίγκα. Πρόκειται για ερασιτεχνική κατηγορία που βρίσκεται στο πέμπτο επίπεδο των πρωταθλημάτων της Αμερικής.

Ο Γκρεγκ Σαλιάρας, ιδιοκτήτης του Aris SC έκανε την ανακοίνωση. Την ομάδα θα προπονεί ο Αντώνης Λεπίτσας, που προέρχεται από την θέση του τεχνικού διευθυντή στην σχολή του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη. Σχετική ανακοίνωση - όπως αναφέραμε και πιο πάνω - έβγαλε και η APL. Πρόκειται πάντως για μία ενέργεια που αν μη τι άλλο δείχνει την δυναμική που έχει το όνομα του Ολυμπιακού και στις ΗΠΑ. Στην Λίγκα εκτός από τον Ολυμπιακό θα μετέχουν η FC Duluth, η FC Fargo, η FC Minneapolis, η Granite City FC και οι MV Twinstars Reserves.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα