Πού προπονούσε και πού θα προπονεί ο Φερνάντο Σάντος… (gTV)

Βασίλης Τσίγκας
Πού προπονούσε και πού θα προπονεί ο Φερνάντο Σάντος… (gTV)

bet365

Στην Πορτογαλία, η αντίστοιχη… ΕΠΟ εγκαινίασε τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις, που θα φιλοξενήσουν τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της χώρας.

Ήταν το 2004, όταν η Ελλάδα κατέκτησε απρόσμενα το Euro 2004, που ακούσαμε για πρώτη φορά πως υπάρχει ανάγκη να κατασκευαστεί ένα προπονητικό κέντρο που θα στεγάσει όλες τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Οι ίδιοι οι Έλληνες διεθνείς υπερθεμάτιζαν αυτή την ανάγκη, ώστε να φύγει η Εθνική από τις ελλειπέστατες εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά και να φιλοξενηθεί πλέον σε ένα χώρο, άξιο των προδιαγραφών της ομάδας, που για δέκα χρόνια τουλάχιστον, μας έκανε υπερήφανους με τις εμφανίσεις της στις τελικές φάσεις των μεγάλων διοργανώσεων.

Κι αυτές οι εμφανίσεις ήταν που έφερναν στα ταμεία της ΕΠΟ αρκετά χρήματα, που θα μπορούσαν να διοχετευθούν προς ένα τέτοιο σκοπό.

Δώδεκα χρόνια πέρασαν, η Εθνική ακόμα στον Αγ. Κοσμά βρίσκεται. Αντιθέτως, η Πορτογαλική Ομοσπονδία, την οποία κερδίσαμε σε εκείνον τον τελικό της Λισαβόνας, εγκανίασε τις νέες εγκαταστάσεις της, που θα στεγάσουν όλες τους τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Δείτε τα πλάνα και κάντε μόνοι σας τις συγκρίσεις με μερικές φωτογραφίες από προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα