Γκρμπιτς στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός αξίζει τα καλύτερα»

Γκρμπιτς στο gazzetta.gr: «Ο Ολυμπιακός αξίζει τα καλύτερα»

bet365

Ο Πέταρ Γκρμπιτς, ευχήθηκε μέσω του gazzetta.gr, στον Ολυμπιακό τα καλύτερα εκφράζοντας ότι ακόμη τρέφει πολύ καλά συναισθήματα για την πρώην ομάδα του. Τι είπε για την Εθνική και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Λιμάνι.

Το ματς της Εθνικής μας με το Μαυρουβούνιο έχει τελειώσει. Επί Σκίμπε πανηγυρίζουμε την πρώτη μας νίκη, έστω και σε φιλικό χάρη στα γκολ των Τζαβέλλα και Καρέλη. Τη στιγμή που οι παίκτες του Μαυροβουνίου ετοιμάζονται για την αναχώρησή τους, πετύχαμε τον πρώην ερυθρόλευκο άσο Πέταρ Γκρμπιτς.

Ο 28χρονος, που πλέον ανήκει στην Ακισάρ, βρέθηκε στο Λιμάνι το 2011 παίζοντας ως δανεικός σε ομάδες όπως οι Λεβαδειακός, Χαποέλ, Μπέογκαρντ και Παρτίζαν μέχρι το 2014. Μιλώντας στο gazzetta.gr, ο Γκρμπιτς ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να έχει καλύτερη πορεία του χρόνου στο Champions League, ενώ αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία στο μέλλον να επιστρέψει στον Πειραιά, δεν θα είναι αρνητικός παρά του ότι στην προηγούμενη παρουσία του εκεί δεν του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει.

Όσο για το ματς με την Εθνική είπε ότι ίσως η ομάδα του να μην άξιζε την ήττα, ενώ μίλησε και για την ευκαιρία που είχε να δει από κοντά ξανά τους φίλους του Χολέμπας και Τοροσίδη.

Πως νιώθεις που επέστρεψες στην Ελλάδα και στο «Καραϊσκάκης»;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο γήπεδο αυτό, στο "Καραϊσκάκης". Τι να πω! Πραγματικά είναι ξεχωριστά για μένα. Είδα παλιούς φίλους όπως οι Χολέμπας και Τοροσίδης και είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους από κοντά ξανά».

Η γνώμη σου για το ματς; Μπορούσε το Μαυροβούνιο να αποφύγει την ήττα;

«Κάναμε ένα καλό ματς απέναντι στην Ελλάδα, που διαθέτει ένα δυνατό σύνολο, ίσως να μπορούσαμε να μην χάσουμε. Είχαμε καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε παραπάνω από ένα γκολ αλλά η τύχη σήμερα δεν ήταν μαζί μας, ίσως σε κάποιο άλλο ματς να επιστρέψει».

Όταν ετοιμαζόσουν να μπεις στον αγωνιστικό χώρο, σκέφτηκες τον εαυτό σου να παίζει στον ίδιο αγωνιστικό χώρο για τον Ολυμπιακό;

«Χθες όταν ήρθα στο "Καραϊσκάκης", για την προπόνηση, μίλησα με 2-3 άτομα που εργάζονται για τον Ολυμπιακό στο γήπεδο. Τα συναισθήματα μου είναι πάντα καλά για τον Ολυμπιακό, αλλά ήμουν εδώ πριν από 2,5 χρόνια, τώρα ανήκω σε άλλο σύλλογο και είμαι καλά. Ίσως στο μέλλον επιστρέψω, ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Ίσως...».

Θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμά σου στην πρώην σου ομάδα;

«Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και στην ομάδα τα καλύτερα. Να παρουσιαστούν και στο επόμενο πρωτάθλημα στην Ελλάδα όπως φέτος και στο Champions League να τα πάνε ακόμη καλύτερα, επειδή αυτή ομάδα αξίζει τα καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα