Τέρεκ - Ουράλ: Ήταν στημένο; (vid)

Gazzetta team
Τέρεκ - Ουράλ: Ήταν στημένο; (vid)

bet365

Τέρεκ Γκρόζνι και Ουράλ βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο μετά τις υπόνοιες ότι το μεταξύ τους παιχνίδι για την Premier League της Ρωσίας ήταν στημένο.

Πέρυσι, η Ουράλ είχε φύγει με νίκη 3-1 από το Γκρόζνι επί της Τέρεκ και είχε σωθεί. Φέτος, και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια στιγματίστηκαν από υπόνοιες ήταν στημένα υπέρ των Τσετσένων. Στον πρώτο γύρο το ματς-παρωδία είχε λήξει με σκορ 3-3, με τις ομάδες να αποφεύγουν την ενδελεχή έρευνα, ενώ κάπως έτσι κύλησε και το σημερινό (19/03) του δευτέρου γύρου.

Το σκορ ήταν 1-1 από το 33', ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τα είδαμε όλα. Τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Σκρίπτσενκο, να βγάζει τους καλύτερούς του παίκτες, βάζοντας πιτσιρίκια, την Ουράλ να μοιάζει να μην θέλει να επιτεθεί, τους παίκτες της να αγχώνονται σε πολλές περιπτώσεις, τους γηπεδούχους να τελειώνουν με 26 (!) τελικές προσπάθειες και το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος. Οι στοιχηματικές εταιρείες στη Ρωσία είτε είχαν κλειδώσει το ματς, που από το 1,90 είχε πέσει μέχρι το 1,33, είτε είχαν κλειδώσει τα ειδικά στοιχήματα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα εταιρείας, που μετά την ισοφάριση της Τέρεκ προσέφερε το διπλό σε απόδοση 41! Τελικά, το 1-1 παρέμεινε μάλλον μόνο και μόνο επειδή καμιά τον ποδόσφαιρο είναι... παράξενο άθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα