Τρουά - Παρί Σεν Ζερμέν 0-9

Gazzetta team
Τρουά - Παρί Σεν Ζερμέν 0-9

bet365

Με τον Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει καρέ γκολ η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε κομμάτια την Τρουά (0-9) και κατέκτησε το πρωτάθλημα 8 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Μερικές μέρες μετά την τρομερή νίκη-πρόκριση επί της Τσέλσι στο Champions League, η Παρί διέλυσε εκτός έδρας την Τρουά και κατέκτησε το 4ο σερί πρωτάθλημα στην Ligue1. Κόντρα σε μια ομάδα η οποία έχει 14 βαθμούς ύστερα από 30 αγωνιστικές και βρίσκεται εδώ και καιρό στην Ligue2, ο Ζλάταν έβαλε 4 γκολ στο δεύτερο μέρος και έφτασε τα 102 σε τέσσερις σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Σουηδός έδωσε επίσης ασίστ και είναι ο πρώτος στην κατηγορία με 11, ενώ δύο φορές σκόραρε ο Εντινσον Καβάνι. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν εξασφάλισε τον τίτλο 8 αγωνιστικές πριν το φινάλε και έσπασε το ρεκόρ της Λιόν που το 2006-07 το είχε κάνει 5 πριν το τέλος. To 0-9 είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της Ligue1.

Στο 13’ ύστερα από αστείο λάθος στην άμυνα της Τρουά ο Καβάνι με διπλή προσπάθεια έκανε το 0-1. Στο 17’ ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε εκπληκτικό τακουνάκι για τον Παστόρε ο οποίος τελείωσε τη φάση εξαιρετικά με τσίμπημα πάνω από τον Ντρεγιέ (0-2) και στο 19’ ο Αντριέν Ραμπιό σκόραρε σε κενό τέρμα μετά την απόκρουση του Ντρεγιέ σε πλασέ του Καβάνι. Η Παρί άφησε το σκορ στο 0-3 μέχρι το ημίχρονο για να επανέλθει καταιγιστική στο δεύτερο. Ο Ζλάταν δηλαδή.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μαρσιάλ σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ.

Στο 46’ ο Σουηδός πήρε μπάλα από τον Καβάνι και σκόραρε με αριστερό σουτ, στο 52’ με acrobatic τελείωμα αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Ντι Μαρία και στο 55’ ολοκλήρωσε το χατ τρικ με τρομερό δεξί σουτ στην κίνηση μετά το γύρισμα του Κουρζάβα (0-6). Το μαρτύριο για την Τρουά δεν είχε τέλος αφού έμελλε να ακολουθήσουν ακόμα τρία γκολ. Στο 58’ η μπάλα από τη σέντρα του Κουρζάβα πήγαινε συστημένη στον Ζλάταν αλλά ο Σονιέ τον πρόλαβε και πέτυχε αυτογκόλ και στο 74’ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους γηπεδούχους, αφού ο Καραμπουέ -είχε στο ματς 10 λεπτά- έριξε από πίσω τον Καβάνι, είδε απευθείας κόκκινη και παραχώρησε πέναλτι. Ο Matador νικήθηκε από τα 11 βήματα από τον Ντρεγιέ αλλά το έβαλε στην επαναφορά για το 0-8 ενώ το τελικό 0-9 διαμόρφωσε στο 88’ ο Ιμπραΐμοβιτς με ωραίο πλασέ με το αριστερό.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα