Ένα ντέρμπι που αποκτά... ευρωπαϊκή ιστορία

Κώστας Ζάλιαρης
Ένα ντέρμπι που αποκτά... ευρωπαϊκή ιστορία

bet365

Όλοι περιμένουν ν' ανοίξουν οι προβολείς του «Άνφιλντ»... Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μια μοναδική στιγμή, κοντράρονται για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Στη σκιά του μεγάλου ντέρμπι τα υπόλοιπα ματς...

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε λόγο για ντέρμπι από αυτά που σε κάνουν ν' αγαπήσεις το ποδόσφαιρο και η αλήθεια είναι ότι έχει απόλυτο δίκιο...

Η Λίβερπουλ υποδέχεται απόψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η κληρωτίδα των «16» του Γιουρόπα Λιγκ τις έφερε αντιμέτωπες για πρώτη φορά στα χρονικά της μεταξύ τους ιστορικής κόντρας, αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το παιχνίδι στο «Άνφιλντ» είναι αυτό που ξεχωρίζει και αφήνει στη... σκιά τα υπόλοιπα ματς, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα δεν έχουν το δικό τους ενδιαφέρον...

Στο Ντόρτμουντ, η Μπορούσια υποδέχεται την Τότεναμ στη νέα μεγάλη πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο, η οποία διεκδικεί και τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ προσπαθώντας να... χωρέσει δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Μαν. Γιουνάιτεντ και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Εμφύλιος», όπως στην Αγγλία, προέκυψε και επί ισπανικού εδάφους, αφού, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα φιλοξενήσει στο πρώτο παιχνίδι στο «Σαν Μαμές» τη Βαλένθια του Γκάρι Νέβιλ που έχει προσπαθήσει να βρει μια ισορροπία στον πάγκο των «νυχτερίδων».

Η Άντερλεχτ που πέταξε εκτός συνέχειας τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στο «Μαδριγάλ» η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ, η Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα παίζει με τη Μπράγκα που... έτρεμε μέχρι να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σιόν του Φάνη Γκέκα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Τότεναμ (20:00)

Βασιλεία – Σεβίλλη

Φενέρμπαχτσε – Μπράγκα

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Άντερλεχτ

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια (22:05)

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σπάρτα Πράγας – Λάτσιο

Βιγιαρεάλ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα