Βόλφσμπουργκ - Γάνδη 1-0

Βόλφσμπουργκ - Γάνδη 1-0

bet365

Η Βόλφσμπουργκ δεν ρίσκαρε, η Γάνδη δεν μπορούσε και με γκολ του Σίρλε (74') οι Λύκοι επιβλήθηκαν με 1-0, παίρνοντας για πρώτη φορά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Μετά τη νίκη της στο πρώτο ματς (3-2), η Βόλφσμπουργκ ήταν συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία. Οι Λύκοι ακολούθησαν πιστά το πλάνο τους, δεν ρίσκαραν και τελικά έφτασαν και σε δεύτερη νίκη με 1-0, για να βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα προημιτελικά του Champions League.

Οι παίκτες του Χέκινγκ αποφάσισαν να δώσουν χώρο από το ξεκίνημα και να ψάξουν την αντεπίθεση. Οι Βέλγοι δεν... τσίμπησαν, είχαν διαστήματα κατοχής, όμως στο δικό τους μισό, χωρίς να ρισκάρουν και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις, με τις ομάδες απλά να παίζουν με τον χρόνο. Μιλίτσεβιτς (5') και Κρούζε (13') είχαν τις πρώτες καλές στιγμές, με την πρώτη καλή ευκαιρία να χάνεται στο 18', όταν ο Σελς έβγαλε το σουτ του Γκιλαβογκί. Ο Σάιμον προσπαθούσε από αριστερά για την Γάνδη, όμως το ημίχρονο κύλησε ακριβώς όπως το ήθελαν οι γηπεδούχοι, με το 0-0 να παραμένει.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 58', με τον Σελς να βγάζει το σουτ του Λουίζ Γκουστάβο, ενώ στο 58' το σουτ του Μιλίτσεβιτς υπό πίεση στην περιοχή πέρασε ψηλά άουτ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα μείνει μέχρι το τέλος, ο Σίρλε είπε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση μία ώρα αρχύτερα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την μπάλα, βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, Τρες και Ντράξλερ συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να κάνει υπέροχη προσπάθεια και να δίνει έτοιμο γκολ στον Σίρλε, που δεν αστόχησε το 1-0! Άρνολντ (77'), Τρες (82') και Βιεϊρίνια (84') είχαν καλές προσπάθειες για τους γηπεδούχους στη συνέχεια, όμως τίποτα δεν άλλαξε.

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Κάστελς, Τρες, Κνόχε, Ντάντε, Ροντρίγκες, Λουίζ Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Άρνολντ (83' Βιεϊρίνια), Ντράξλερ (78' Καλιγκιούρι), Σίρλε (89' Σέφερ), Κρούζε

Γάνδη (Χάιν Βανχάζεμπρουκ): Σελς, Ραφίνια (78' Φοκέ), Νίλσεν, Γκέρσον, Ασάρε, Κουμς, Ματόν (68' Σαϊέφ), Νέτο, Μιλίτσεβιτς, Ντεζάγκερε, Σάιμον (70' Κουλιμπαλί)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα