Κροατία, Αγγλία και Κύπρος οι αντίπαλοι της Ελλάδας!

Gazzetta team
Κροατία, Αγγλία και Κύπρος οι αντίπαλοι της Ελλάδας!

bet365

Η Εθνική μας ομάδα mini football έμαθε τους αντιπάλους της για το EMF Euro 2016 που θα διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι στην Ουγγαρία! Με αισιοδοξία αλλά και ... απόλυτη προσοχή οι διεθνείς μας.

Στην κλήρωση για τους ομίλους που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο δημαρχείο του Σεκεσφεχέρβαρ, την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας κατά τον μεσαίωνα, η Ελληνική ομάδα minifootball ήθελε μια καλή κλήρωση και την είχε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να αδιαφορήσει προκειμένου να πετύχει την πρόκριση. Αντίπαλοι της στην πρώτη φάση θα είναι περσινή φιναλίστ και διοργανώτρια Κροατία, η Αγγλία και η Κύπρος, με τον προπονητή της ομάδας, Απόστολο Γκαϊφύλλια να ξεκινά ήδη να συλλέγει πληροφορίες για τις ομάδες αυτές.

Η Ελληνική ομάδα βρέθηκε αρχικά στο 3ο γκρουπ, μαζί με την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αυστρία, την Σκωτία, την Ιταλία, την Γαλλία και την Πορτογαλία. Σε περίπτωση πρωτιάς στο γκρουπ της, θα αγωνιστεί με την 2η ομάδα από το 2ο γκρουπ (Γερμανία, Μολδαβία, Ισραήλ και Ελβετία), ενώ επιθυμεί να αποφύγει την 2η θέση, αφού τότε θα αναγκαστεί να παίξει με την πρώτη ομάδα από το ισχυρότατο 4ο γκρουπ που βγήκε από την κληρωτίδα και περιλαμβάνει τους... σταθερούς πρωταθλητές Ευρώπης Ρουμάνους, του Ισπανούς που μας απέκλεισαν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης στη διοργάνωση του Βρσαρ της Κροατίας, τους Γάλλους και του Λιθουανούς.

Στην κλήρωση μπήκαν επίσης για πρώτη φορά οι Εθνικές ομάδες της Ουκρανίας, της Εσθονίας και της Ελβετίας, οι οποίες έτυχαν θερμής υποδοχής από τις υπόλοιπες χώρες.

H UMBRO ντύνει την Ελληνική Ομάδα και συνδέει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται μεθοδικά στο χώρο της.

Θα εκπλήξουμε τους Έλληνες αυτή τη φορά”

Ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας minifootball και επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπίας, Θάνος Παπαδόπουλος τόνισε στη ομιλία του κατά το άνοιγμα της εκδήλωσης ότι η μαζικότητα του σπορ αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο, ενώ πρόσθεσε ότι η διοργάνωση της Ουγγαρίας θα αποτελέσει άλλο ένα εντυπωσιακό και καινοτόμο event. Αναφορικά με την κλήρωση της Ελληνικής ομάδας, ο κος Παπαδόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του και πρόσθεσε ότι η ομάδα μας θα πρέπει να αποφύγει τις παγίδες που κρύβουν τα τρία πρώτα ματς στη διοργάνωση:«Θεωρώ πως η κλήρωση πολλές παγίδες αλλά και μεγάλες ευκαιρίες. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, από την άλλη υπάρχει κίνδυνος και στα 3 παιχνίδια. Λογικά την Κύπρο θα την συναντήσουμε τελευταία και στα δύο πρώτα παιχνίδια θα τεστάρουμε αν μπορούμε να κινηθούμε σε υψηλό επίπεδο φέτος. Είμαι αισιόδοξος και νομίζω πως θα εκπλήξουμε τους Έλληνες αυτή τη φορά».

Το Total είναι παρόν στην Ελληνική Ομάδα υποστηρίζοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό. Άλλωστε είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το Total UNI-League που αποτελεί και το πρωτάθλημα της Ελλάδος στο Minifootball εδώ και πολλά χρόνια.

Αναλυτικά, όλοι οι όμιλοι του EMF EURO 2016:

1ο Γκρουπ

Ουγγαρία

Σλοβενία

Τουρκία

Σερβία

2ο Γκρουπ

Γερμανία

Μολδαβία

Ισραήλ

Ελβετία

3ο Γκρουπ

Ρωσία

Πολωνία

Ιταλία

Εσθονία

4ο Γκρουπ

Ρουμανία

Ισπανία

Γαλλία

Λιθουανία

5ο Γκρουπ

Τσεχία

Βουλγαρία

Πορτογαλία

Ουαλία

6ο Γκρουπ

Κροατία

Αγγλία

ΕΛΛΑΔΑ

Κύπρος

7ο Γκρουπ

Μαυροβούνιο

Καζακστάν

Αυστρία

Λετονία

8ο Γκρουπ

Σλοβακία

Βοσνία

Σκωτία

Ουκρανία

Το EMF EURO 2016 θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία το διάστημα 21-28 Αυγούστου. Το Total UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια novasports.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα