Τελειώνει τη δουλειά η Μπράγκα...

Κώστας Ζάλιαρης
Τελειώνει τη δουλειά η Μπράγκα...

bet365

Έχοντας βάλει γερά θεμέλια για την πρόκριση από το πρώτο ματς στην Ελβετία, η Μπράγκα υποδέχεται απόψε τη Σιόν στη μεταξύ τους ρεβάνς και σκέφτεται τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πορτογαλικός σύλλογος, είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι και σε συνδυασμό με το γεγονός πως έχει καταγράψει θετική επίδοση μπροστά στο κοινό της, με το απόλυτο των νικών στα τρία εντός έδρας ματς στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, φαντάζει πλέον εξαιρετικά δύσκολο να χάσει αυτή την πρόκριση.

Δίχως τον Βούκτσεβιτς που είχε αποβληθεί στο πρώτο παιχνίδι, η Μπράγκα επιθυμεί να δώσει συνέχεια στην επίδοση που τη θέλει να μην έχει ηττηθεί απέναντι σε συλλόγους από την Ελβετία σε τέσσερα ματς μέχρι στιγμής (μετά τις αναμετρήσεις με τη Γιούνγκ Μπόις, τη σεζόν 2011-2012).

«Τελειώνει» τη... δουλειά η Μπράγκα και περνάει στην επόμενη φάση. Σε απόδοση 1.65 στη Novibet η νίκη των Πορτογάλων κόντρα στην Σιόν.

Η Σιόν έχει φτάσει να παίζει σε διοργάνωση της UEFA σχεδόν... άνοιξη, για πρώτη φορά από την αγωνιστική περίοδο 1986/1987. Τότε, είχε αποκλειστεί από τη Λοκομοτίβ Λειψίας, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα