Ευτυχισμένος για Μπενφίκα ο Ρουί Βιτόρια, στην ανατροπή πιστεύει ο Βίλας Μπόας

Gazzetta team
Ευτυχισμένος για Μπενφίκα ο Ρουί Βιτόρια, στην ανατροπή πιστεύει ο Βίλας Μπόας

bet365

Χαρούμενος για τη νίκη κόντρα στη Ζενίτ στο Ντα Λουζ εμφανίστηκε ο προπονητής των «αετών» της Λισαβόνας, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, η τύχη της οποίας κρίθηκε απ’ το γκολ του Ζόνας στο 91’, ο Βιτόρια αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που έχει στους παίκτες του.

«Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς, ίσως μάλιστα λόγω απόδοσης να έπρεπε να σκοράρουμε και νωρίτερα. Όπως και να έχει, τακτικά ήμασταν εξαιρετικοί, δείξαμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση και κρατάμε το 1-0, που είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για την Ευρώπη».

«Πιστεύω απόλυτα στις ικανότητες των παικτών μου, ξέρω την αξία των αντιπάλων, όμως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο καλά στη Ρωσία», κατέληξε ο τεχνικός της Μπενφίκα.

Αντίθετα, απογοητευμένος εμφανίστηκε ο προπονητής των Ρώσων, Άντρε-Βίλας Μπόας: «Πίστευα πως θα τελειώσει ισοπαλία, όμως οι λεπτομέρειες είναι πάντα σημαντικές και η Μπενφίκα κατάφερε να σκοράρει. Όπως και να έχει, η υπόθεση της πρόκρισης είναι ακόμα ανοικτή, ειδικά απ’ τη στιγμή που στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε στο γήπεδο μας και μπροστά στους οπαδούς μας».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα