Ψάχνουν την... εκδίκηση!

Gazzetta team
Ψάχνουν την... εκδίκηση!

bet365

Το Champions League επιστρέφει με την Παρί να υποδέχεται την Τσέλσι στο ζευγάρι του 2015 και την Μπενφίνα να υποδέχεται την Ζενίτ σε εκείνο του 2012.

Το Champions League επιστρέφει! Το μεγάλο ματς της βραδιάς διεξάγεται στο Παρίσι, όπου η Παρί αντιμετωπίζει την Τσέλσι στην ίδια φάση με τη περσινή διοργάνωση. Τότε, οι Παριζιάνοι είχαν καταφέρει να πάρουν την πρόκριση στο Λονδίνο, όμως φέτος είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Ο άσος είναι στο 1,65 στη Sportingbet.gr, όμως το κλίμα χάλασε μετά τις απίστευτες δηλώσεις του Σερζ Οριέρ και η Τσέλσι ως αουτσάιντερ λειτουργεί καλύτερα, με το Χ2 να πληρώνει 2,20.

Από εκεί και πέρα και τα 3 ματς της Παρί εντός έδρας στους ομίλους είχαν λήξει με under, επιλογή που πληρώνει 1,65 και με N/G, που θα το βρείτε επίσης στο 1,65. Στα 3 από τα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε περισσότερες από 5,5 κάρτες, κάτι που θα βρείτε στο 2,20, ενώ στα ματς που διεξήχθησαν στο Παρίσι είχαμε λιγότερα από 9,5 κόρνερ, που είναι στο 1,90. Τέλος, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει πάρει το όπλο του τις τελευταίες εβδομάδες και το να σκοράρει θα το βρείτε στο 2,00.

Στη Λισαβόνα η Μπενφίκα υποδέχεται την Ζενίτ στην επανάληψη του ζευγαριού του 2012. Αυτή τη φορά, τα πράγματα μοιάζουν καλύτερα για τους Ρώσους, που έκαναν εκπληκτική πορεία στους ομίλους και απέναντι σε ομάδες από την Πορτογαλία έχουν χάσει μόλις 1 φορά στα 10 τελευταία ματς. Το Χ2 πληρώνει 1,80, όμως η Μπενφίκα μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Ζενίτ έχει να παίξει επίσημο ματς από τον Δεκέμβριο, με τον άσο να είναι στο 1,95.

Από εκεί και πέρα, οι Ρώσοι έχουν σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους, με το G/G να πληρώνει 2,00 στη Sportingbet.gr. Στα δύο από τα τρία, μάλιστα, είχαν σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο, επιλογή που πληρώνει 2,75. Τέλος, να σκοράρει για την Μπενφίκα ο φορμαρισμένος Κώστας Μήτρογλου θα το βρείτε στο 2,875, ενώ να βρει δίχτυα για την Ζενίτ ο εκπληκτικός Χουλκ στο 3,30.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα