Παρί Σεν Ζερμέν - Λιόν 3-0

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Λιόν 3-0

bet365

Για ακόμα μια φορά η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε ότι δεν υπάρχει αντίπαλος να την κοντράρει εντός συνόρων αποκλείοντας εύκολα 3-0 την Λιόν στο Κύπελλο Γαλλίας.

Η Λιόν άντεξε μόλις για 45 λεπτά, αφού η ομάδα του Λοράν Μπλαν πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος και με χαρακτηριστική άνεση βρέθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, της οποίας, όπως και των υπολοίπων, είναι κάτοχος.

Με τον Εντινσον Καβάνι είχαν την πρώτη ευκαιρία του οι γηπεδούχοι, όμως ο Ουρουγουανός ύστερα από εξαιρετική πάσα του Λούκας δεν μπόρεσε να σκοράρει, για να πιάσει δουλειά στην απέναντι πλευρά ο Σαλβατόρε Σιρίγκου με εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Κορνέ. Το πρώτο μέρος έφυγε χωρίς πολλές καθαρές φάσεις, σε αντίθεση με το δεύτερο.

Η επανάληψη ξεκίνησε με φάση για την Παρί, με τον Λόπες να νικά τον Σταμπουλί και στη συνέχεια το ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς πέρασε μόλις έξω. Ο Ζλάταν όμως, ήταν αυτός που έκρινε την τύχη του ματς. Στο 63' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το στήθος ύστερα από όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Λούκας από αριστερά (1-0) και τέσσερα λεπτά αργότερα με πλασέ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Οριέ από δεξιά (2-0).

Αμέσως μετά η Λιόν θα μπορούσε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς αλλά ο Λακαζέτ σούταρε ψηλά για να γίνει το 3-0 στο 75' σε ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ. Ο Μάξουελ βγήκε από αριστερά και έκανε τη σέντρα, Ραμπιό και Καβάνι ήταν από ένα μέτρο οφσάιντ όμως η φάση συνεχίστηκε και ο Γάλλος χαφ χρίστηκε σκόρερ. Τελευταία φάση στο παιχνίδι ήταν για τον Λούκας που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Ντι Μαρία.

Στα προημιτελικά πέρασαν επίσης η Ναντ που σε ένα εκπληκτικό ματς που κρίθηκε στην παράταση νίκησε εκτός έδρας την Μπορντό με 3-4, η Σεντ Ετιέν, επίσης στην παράταση εκτός με 1-2 επί της Τρουά και η Λοριάν με το 0-4 κόντρα στην Σαρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα