Ο Ομάρ κοστίζει 13.500.000 ευρώ!

Gazzetta team
Ο Ομάρ κοστίζει 13.500.000 ευρώ!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν παραχωρεί τον Ομάρ Ελαμπντελαουί για ποσό μικρότερο των 13.500.000 ευρώ!

Μέχρι το καλοκαίρι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα είναι σίγουρα στο Λιμάνι. Το «μπαμ» με τη μετακίνηση του Νορβηγού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν... έσκασε και έτσι ο Μάρκο Σίλβα δεν έχασε έναν βασικότατο παίκτη του την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» όντως ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη, προσφέροντας 3.500.000 ευρώ για το δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι και από κει και πέρα θα έδιναν άλλα 10.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, αν έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό επίσημων εμφανίσεων με τη νέα του ομάδα.

Ωστόσο, εισέπραξαν το «όχι» των πρωταθλητών Ελλάδας, με τη σειρά τους εκείνοι δεν πίεσαν για τη μεταγραφή και έτσι δεν προχώρησε η υπόθεση.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει «ερυθρόλευκος» όπως και στη λίστα της Γιουνάιτεντ. Για να φύγει όμως από τον Πειραιά για άλλες πολιτείες, θα πρέπει ο όποιος ενδιαφερόμενος να βάλει... βαθιά το χέρι στην τσέπη και βγάζοντας το να έχει στην παλάμη του 13.500.000 ευρώ. Το λιγότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα