Ο Ιωαννίδης για 2,5 χρόνια στον Αστέρα (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ιωαννίδης για 2,5 χρόνια στον Αστέρα (pics & vid)

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης αποφάσισε να επενδύσει στο ταλέντο και τις ικανότητες του πρώην πλέον ερυθρόλευκου, Νίκου Ιωαννίδη, ανακοινώνοντάς τον για 2,5 χρόνια.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αστέρα γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 1994 στο Remscheid της Γερμανίας, αγωνίζεται ως επιθετικός, επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 10 και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Αστέρα μέχρι τον Ιούνιο του 2018.
Ο Ιωαννίδης είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες (Παίδων, Νέων και Ελπίδων) και έχει σημειώσει 13 γκολ, ενώ με την Τσβόλε κατέκτησε το ολλανδικό Σούπερ Καπ το 2014 με αντίπαλο τον Άγιαξ. Μέχρι πρότινος έκανε προπονήσεις στον Ρέντη με τον Ολυμπιακό μετά το... διαζύγιό του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τελικώς κρίθηκε σκόπιμο να γίνει το deal με τους Αρκάδες για να πάει σε μία ομάδα όπου θα παίζει. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αποδέσμευση για να κλείσει μετά στους Αρκάδες.
Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Ο Αστέρας είναι μια ιδανική ευκαιρία για μένα. Ήθελα να αγωνιστώ σε ένα σύλλογο όπως ο Αστέρας, που έχει συνεχόμενες παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μετά από τρία συνεχόμενα χρόνια στο εξωτερικό, ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να πετύχουμε όλοι μαζί ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον".
Το who is who
2012-2013: Ολυμπιακός 1
2013-2014: Χάνσα Ροστόκ 30 (6 γκολ)
2014-2015: Τσβόλε 7
2014-2015: Μπορούσια Ντόρτμουντ 23 (2 γκολ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα