ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε Πασχαλάκη

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε Πασχαλάκη

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι κι επίσημα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου πορτιέρο για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο αντικαταστάτης του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Πανθρακικού έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κομοτηνής και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο Πασχαλάκης μαζί με τον Περιστερίδη θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τον Μάρκο Βελλίδη που μετακόμισε στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας δυόμιση ετών με τον εικοσιεξάχρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Πασχαλάκης: Μεγάλη ευθύνη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» την επόμενη αγωνιστική. Στο 2.20 στη Vistabet το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πασχαλάκης τόνισε ότι είναι πρόκληση ο ΠΑΣ και θα προσπαθήσει να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον έφεραν στην ομάδα.

«Είναι τιμή μου που ανήκω πλέον κι εγώ στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο είναι μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη ευθύνη. Είναι μια πρόκληση για μένα ο ΠΑΣ, μιας και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι σε αυτή τη θέση αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ένας μεγάλος τερματοφύλακας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δουλέψω με τον κ. Τσελιόπουλο, γιατί γνωρίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, στον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Νιαρχάκο και στους προπονητές της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστώ στον Σύλλογο αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα