ΠΑΟΚ: Τζούρισιτς, ένα ακόμη όνομα...

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τζούρισιτς, ένα ακόμη όνομα...

bet365

Το όνομα του Φιλίπ Τζούρισιτς ακούγεται στην Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι σίγουρη η αποχώρηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού από το «Ντα Λουζ».

Το μέλλον του Τζούρισιτς παραμένει απροσδιόριστο και κανείς δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της Μπενφίκα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός την Τρίτη ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα των «αετών», στον αγώνα κυπέλλου εναντίον της Οριεντάλ (0-1) παίζοντας για 72 λεπτά.

Το ότι αγωνίστηκε μετά από πολύ καιρό δεν σημαίνει ότι υπολογίζεται γι’ αυτό και το θέμα της παραχώρησής του είναι πάντα πάνω στο τραπέζι. Στη Λισσαβόνα γνωρίζουν, όπως λένε, για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος Σέρβος είναι ένα από τα ονόματα που μπορεί να έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ, με τους Πορτογάλους να γράφουν για δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα