Εβανζελίστα: «Ετοιμάζομαι για την Ελλάδα»

Gazzetta team
Εβανζελίστα: «Ετοιμάζομαι για την Ελλάδα»

bet365

Για συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε φέρεται να έκανε λόγο στους συμπαίκτες του ο Λούκας Εβανζελίστα, τονίζοντας ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, ο Βραζιλιάνος που έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με τη Γιουβέντους την Κυριακή (17/1), φέρεται να έλεγε στους συμπαίκτες του πως «οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του μου τελείωσαν και ετοιμάζομαι να πάω στην Ελλάδα».

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπιλμπάο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Από το Τριφύλλι δεν έχει γίνει ωστόσο κανένας λόγος για συμφωνία με τους Ιταλούς, αλλά φαίνεται πως η υπόθεση του Βραζιλιάνου χαφ προχωράει και αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέχρι την Τρίτη (19/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα