Η Τσέλσι ακόμα... ψάχνεται

Gazzetta team
Η Τσέλσι ακόμα... ψάχνεται

bet365

Η Τσέλσι συνεχίζεται να ψάχνει τον εαυτό της και δε θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Έβερτον. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Μάντσεστερ Σίτι, που υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, ενώ δύσκολη έξοδο έχει η Ίντερ, που δοκιμάζεται με αντίπαλο την Αταλάντα.

Η Τσέλσι παραμένει αήττητη στην Premier League στην μετά-Μουρίνιο εποχή, όμως συνεχίζει να ψάχνει τον εαυτό της. Οι μπλε θα υποδεχθούν την Έβερτον, από την οποία δεν έχουν ηττηθεί στα τελευταία 20 μεταξύ τους παιχνίδια.

Η εξαιρετική παράδοση, πάντως, κινδυνεύει, αφενός από την εικόνα της ομάδας του Χίντινκ και αφετέρου από το γεγονός ότι τα «ζαχαρωτά» έχουν μόλις 1 ήττα φέτος εκτός έδρας από ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη 10άδα. Ο άσος πληρώνει 1,80, η ισοπαλία 3,75 και το διπλό 4,333 στη sportingbet.gr.

Από εκεί και πέρα, στα 3 τελευταία μεταξύ τους ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είχαμε Χ ημίχονο/1 τελικό, επιλογή που πληρώνει 4,75. Τέλος, στα 7 από τα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Τσέλσι και στα 11 από τα 15 εκτός της Έβερτον είχαμε G/G, το οποίο θα βρείτε στο 1,70.

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Οι πολίτες έχουν κερδίσει τα 9 από τα 10 τελευταία ματς με αντίπαλο τους Λονδρέζους, όμως η Πάλας είναι η 4η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας και δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Το να κερδίσουν οι γηπεδούχοι προσφέρεται στο 1,35 στη sportingbet.gr, ενώ το να φύγουν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι (Χ2) στο 3,10.

Η ομάδα του Πάρντιου, πάντως, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα επιθετικά και παραμένει χωρίς γκολ για περισσότερες από 5 ώρες, τη στιγμή που δεν έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Σίτι. Το N/G πληρώνει 1,85, με τις δύο ομάδες, πάντως, να προσφέρουν θέαμα, καθώς στα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια τους είχαμε over, το οποίο θα βρείτε στο 1,533.

Τέλος, ο Γιάγια Τουρέ έχει σκοράρει στα 4 από τα 5 τελευταία ματς επί της Πάλας, η οποία παραμένει μία από τις τέσσερις ομάδες, απέναντι στις οποίες δεν έχει βρει δίχτυα ο Σέρχιο Αγουέρο. Το να σκοράρει ο πρώτος θα το βρείτε στο 2,40, ενώ το να σπάσει την κατάρα και να βρει δίχτυα ο τελευταίος στο 1,50.

Από την Serie A ξεχωρίζει το παιχνίδι της Αταλάντα με την Ίντερ. Το Μπέργκαμο δεν είναι ποτέ εύκολη έξοδος και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν χάσει στο γήπεδό τους μόλις 3 φορές στα τελευταία 10 μεταξύ τους ματς. Η νίκη της Ίντερ πληρώνει 2,00, ενώ το να μη χάσει η Αταλάντα () 1,75 στη sportingbet.gr.

Στα 10 από τα τελευταία 13, μάλιστα, είχαμε G/G, επιλογή που πληρώνει 1,833, ενώ στα 3 τελευταία παιχνίδια της Αταλάντα είχαμε μέσο 14,3 κίτρινες κάρτες, με το over 5,5 να είναι στο 1,833. Τέλος, αμφότερες οι ομάδες πετυχαίνουν τα περισσότερα τέρματά τους στο διάστημα 76-90 (το 25% η Αταλάντα και το 29% η Ίντερ). Να μπει γκολ σε αυτό το διάστημα, θα το βρείτε στο 2,15.

 

Τελευταία Νέα