Κληρώνει για Εβανζελίστα

Gazzetta team
Κληρώνει για Εβανζελίστα

bet365

Κρίσιμες ώρες ενόψει για την υπόθεση του Λούκας Εβανζελίστα, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένει την απάντηση της Ουντινέζε, μετά την νέα επαφή που είχαν την Τρίτη (12/1). Ανακοινώνεται ο Μαμούτε.

Τη... μοίρα του Λούκας Εβανζελίστα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να κρίνουν οι επόμενες ώρες, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι ήρθε σε νέα επαφή με την οικογένεια Πότσο την Τρίτη (12/1). Όπως αναφέρει το Goal, ο Ιταλός επιμένει στον 18μηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου, αλλά από την πρώην ομάδα του δείχνουν αμετακίνητοι στο να είναι 6μηνη η διάρκειά του.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Κέιν σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λέστερ.

Μετά τις νέες πιέσεις του κόουτς του Τριφυλλιού, η ομάδα του Ούντινε ζήτησε ακόμη μερικές ώρες προθεσμία για να ζυγίσει τα δεδομένα και να δώσει την οριστική της απάντηση έως το μεσημέρι της Τετάρτης (13/1). Φαίνεται πάντως πως δύσκολα θα αλλάξει γνώμη, κάτι που αν συμβεί, το 6μηνο του deal θα είναι μονόδρομος για τον «Στράμα», που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα