Νικολιάς και επίσημα στον ΠΑΣ

Νικολιάς και επίσημα στον ΠΑΣ

bet365

Την απόκτηση του Νικολιά, ανακοίνωσε η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος μετά το χτεσινό, τελευταίο του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ταξίδεψε στα Ιωάννινα και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η μεταγραφή του 21χρονου εξτρέμ, είναι η δεύτερη για τον ΠΑΣ μετά τον Μαυροπάνο και η ανακοίνωση ήρθε για να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, που σας είχε ενημερώσει για την συγκεκριμένη κίνηση του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Νικολιά. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας που πίστεψαν σε μένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε έναν ιστορικό σύλλογο, με μεγάλη δυναμική και με έναν υπέροχο κόσμο. Από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα