Εμπόδια για Εβανζελίστα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Εμπόδια για Εβανζελίστα στον Παναθηναϊκό

bet365

Η διάρκεια του deal και οι παράμετροι που ζητά η Ουντινέζε, φαίνεται πως καθυστερούν την ολοκλήρωση του δανεισμού του Λούκας Εβανζελίστα στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το Goal, οι «πράσινοι» συζητούν με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας το ενδεχόμενο του δανεισμού του Βραζιλιάνου, ωστόσο η χρονική διάρκεια φαίνεται πως είναι και το μεγάλο εμπόδιο για το τελικό ΟΚ. Οι Ιταλοί ζητούν ο δανεισμός να είναι εξάμηνης διάρκειας, χωρίς οψιόν, αλλά στο Τριφύλλι επιμένουν για δανεισμό 1,5 χρόνου, προκειμένου να υπολογίζουν τον Εβανζελίστα στο σχεδιασμό και της επόμενης σεζόν.

Μία ακόμη απαίτηση από την ομάδα του Ούντινε, είναι να μπει όρος για τον αριθμό συμμετοχών που θα γράψει ο 20χρονος χαφ, αν και φαίνεται πως αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για να κλείσει το deal. Η υπόθεση του Εβανζελίστα αναμένεται να ξεκαθαρίσει έως και την Τρίτη (19/1), με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν τις συζητήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα