Ο χαμένος… χάνεται

Gazzetta team
Ο χαμένος… χάνεται

bet365

Ματς χωρίς αύριο για Γκαρσία και Μιχάιλοβιτς, με την Ρόμα να υποδέχεται τη Μίλαν. Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Λάτσιο, εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μπαρτσελόνα, ενώ η Ρεάλ φιλοξενεί την Ντεπορτίβο στο ντεμπούτο του Ζιντάν.

Ρούντι Γκαρσία και Σίνισα Μιχάιλοβιτς παίζουν το κεφάλι τους στο ματς της Ρόμα με τη Μίλαν στο «Ολίμπικο». Ο χαμένος… χάνεται στο ντέρμπι της Serie A, με τους Ρωμαίους να παραμένουν αήττητοι στα 10 από τα 11 τελευταία μεταξύ τους ματς και τους ροσονέρι να μη χάνουν στα 6 από τα 9 τελευταία.

Στο 2,05 είναι ο άσος, στο 3,50 η ισοπαλία και στο 3,75 το διπλό στη Sportingbet.gr. Στα 5 από τα τελευταία 8 μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε g/g, επιλογή που πληρώνει 1,75, ενώ στα 3 τελευταία της Ρόμα στο πρωτάθλημα είχαμε under, που βρίσκεται στο 1,80.

Στο άλλο μεγάλο ματς της Serie A η Φιορεντίνα, που εντυπωσιάζει φέτος, υποδέχεται τη Λάτσιο. Ο άσος είναι στο 1,80, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τελευταία 4 μεταξύ τους παιχνίδια, με το Χ2 να πληρώνει 1,95 στη Sportingbet.gr και το N/G 1,85. Τέλος, στα 6 από τα τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε under, που πληρώνει 1,727.

Στην La Liga εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μπαρτσελόνα, που υποδέχεται τη Γρανάδα. Στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς των Καταλανών είχαμε over, με το over 3,5 να πληρώνει 1,40 στη Sportingbet.gr. Αμφότερες οι ομάδες έχουν πετύχει το 30% των τερμάτων τους στο διάστημα 46-60 και το να μπει γκολ σε αυτό το διάστημα θα το βρείτε στο 1,75. Τέλος, στα τελευταία 6 μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε λιγότερες από 6,5 κάρτες, επιλογή που πληρώνει 1,65.

Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για την Ρεάλ, που φιλοξενεί την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια του Λούκας Πέρεθ. Οι Μαδριλένοι είναι το απόλυτο φαβορί, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο και τον άσο να είναι στο 1,125. Στα 5 τελευταία η Ρεάλ δέχεται γκολ, με το g/g να πληρώνει 2,00 στη Sportingbet.gr. Τέλος, αμφότερες οι ομάδες πετυχαίνουν τα περισσότερά τους γκολ στο διάστημα 16-30 (το 26% η Ρεάλ και το 35% η Ντεπορτίβο). Το να μπει γκολ σε αυτό το διάστημα πληρώνει 2,15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα