Ήρθαν για Πουλίδο, φεύγει ο Φινμπόγκασον

Ήρθαν για Πουλίδο, φεύγει ο Φινμπόγκασον

Διονύσης Δελλής
Ήρθαν για Πουλίδο, φεύγει ο Φινμπόγκασον

bet365

Στην Ελλάδα από το πρωί της Τετάρτης, ο τεχνικός διευθυντής του Κολοράντο, προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή του 24άχρονου επιθετικού. Εξελίξεις και με τον Ισλανδό.
Η πρόταση του Κολοράντο είναι η μοναδική που έχει ο 24άχρονος στα χέρια του. Και από το MLS και... γενικώς. Πληροφορίες αναφέρουν όμως ότι ο διεθνής επιθετικός δεν έχει ακόμη αποφασίσει. Εάν θέλει να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Ντένβερ. Με δεδομένο ότι βρίσκεται στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το ματς κυπέλλου με τα Χανιά, το όλο θέμα αναμένεται να τραβήξει τουλάχιστον ως την Παρασκευή.
Οι Αμερικανοί προσφέρουν δανεισμό με οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ ευρώ. Και όπως φαίνεται και ο Ολυμπιακός έχει μεταφέρει το δικαίωμα της τελικής απόφασης στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Κάτι που έκανε γνωστό και στον εκπρόσωπο του Κολοράντο.
Έχει δώσει την επιλογή στον Πουλίδο που όπως δήλωσε ο ίδιος τον Δεκέμβρη θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, το Μεξικό. Το ενδιαφέρον της Τσίβας όμως ατόνησε και εδώ και δέκα ημέρες από αυτή την πλευρά υπάρχει... σιγή ασυρμάτου.
Στο μεταξύ μέχρι αύριο Παρασκευή λογικά θα έχει ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.
Όπως από το απόγευμα γράψαμε ο Ισλανδός είναι σε διαδικασία αναμονής. Περιμένει... νέα από την Σοσιεδάδ για τις κουβέντες των Βάσκων με την Άουγκσμπουργκ αλλά και τη Τζένοα. Αυτήν την στιγμή είναι πιθανότερο ο Φινμπόγκασον να αναχωρήσει πριν από τον Πουλίδο. Θέλει να φύγει ο Ισλανδός. Ενδιαφέρεται να μετακομίσει άμεσα σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Σε μια ομάδα που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής και το δικαίωμα να πάει το καλοκαίρι με την Εθνική του, στο Euro της Γαλλίας.
Τι θα γίνει αν τελικά φύγουν και οι δύο; Ο Ολυμπιακός πριν από μερικές ώρες ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε μεταγραφή τον Γενάρη. Σε πρώτη φάση ενεργοποιεί τον Νίκο Ιωαννίδη για να αυξήσει το ροτέισον του, στην επιθετική γραμμή. Οι ομάδες όμως είναι «ζωντανοί» οργανισμοί. Και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ακολουθήσει με το μεταγραφικό παράθυρο ανοιχτό για ακόμη τέσσερις εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα