Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Άρη (pics)

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Άρη (pics)

Gazzetta team
Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Άρη (pics)

bet365

Η ομάδα του Άρη βρέθηκε σήμερα στην Ημαθία για φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Ειρηνούπολης που αγωνίζεται ο Θόδωρος Καρυπίδης. Οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν με 5-0 με τα γκολ να πετυχαίνουν οι Κόκε (δύο), Κυβελίδης, Ν΄Λουντούλου και Ανδρεάκος.

Στην Ημαθία βρέθηκε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη για φιλικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που αγωνίζεται ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θοδωρής Καρυπίδης, Ειρηνούπολη, στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου. Οι παίκτες των «κίτρινων» είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από την πολυήμερη αγωνιστική απραγία, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός του Άρη, σήμερα Σέρχιο Κόκε στο 22΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Μελισσάς. Στο 45΄ο Ν΄Λουντούλου πέτυχε το 0-2 σε κενή εστία με προβολή μετά από σέντρα του Καλογέρη, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Κυβελίδη στις καθυστερήσεις με κεφαλιά να πετυχαίνει το 0-3. Στο 64΄ο Ντόγος κέρδισε το πέναλτι με τον Σέρχιο Κόκε να ευστοχεί εκ νέου για το 0-4, ενώ στο 85΄σε κενή εστία ο Ανδρεάκος μετά από σουτ του Καπνίδη και απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, πέτυχε το τελικό 0-5.

Άρης: Tζινάρ, Ντόγος, Ιντζίδης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς, Καλογέρης, Κόκε, Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Μπουλγκουρίδης αρχική ενδεκάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Σαμαρόπουλος, Παυλίδης, Ανδρεάκος, Ιακωβίδης, Μπαξεβάνος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα