Παναθηναϊκός: Παίρνει και Εβαντζελίστα! (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Παίρνει και Εβαντζελίστα! (vid)

bet365

Λίγες ώρες μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι κοντά και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Εβαντζελίστα από την Ουντινέζε.

Ο Βραζιλιάνος χαφ, είναι σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, πολύ κοντά στο να ντυθεί στα πράσινα, με τις λεπτομέρειες να απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από το κλαμπ του Ούντινε για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Εβαντζελίστα στα 20 του χρόνια ανακαλύφθηκε από την Ουντινέζε, αγωνιζόμενος στη Σάο Πάουλο και έβγαλε 4 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να τον πάρει στο Φρίουλι.

Πέρυσι αγωνίστηκε μόλις 4 φορές στη Serie A, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και στο Coppa Italia υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι, σκοράροντας στην παράταση απέναντι στην Τσεζένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα