ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Μαυροπάνο

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε Μαυροπάνο

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με την βούλα ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3,5 χρόνια.

Γιαννιώτης και με την βούλα είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο 18χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3,5 χρόνια και αποτελεί το πρώτο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο νεαρός άσος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Ηπειρώτες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω την καριέρα μου σαν επαγγελματίας στον ΠΑΣ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά έτσι ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας», ανέφερε στο επίσημο σάιτ του ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα