Ο Φαν Χάαλ ψάχνει τις λύσεις

Gazzetta team
Ο Φαν Χάαλ ψάχνει τις λύσεις

bet365

Ο Λουίς Φαν Χάαλ παραμένει στη θέση του και η Γιουνάιτεντ ψάχνει τις λύσεις με αντίπαλο τη Σουόνσι. Ντέρμπι στην Καταλονία, δύσκολη έξοδος για Λίβερπουλ, ενώ η Άρσεναλ έχει την ευκαιρία να μείνει στην κορυφή.

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ο Λουίς Φαν Χάαλ συνεχίζει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι κόκκινοι διάβoλοι παραμένουν χωρίς νίκη για 6 ματς στην Premier League και υποδέχονται τη Σουόνσι, που είχε φύγει με νίκη από το «Ολντ Τράφορντ» και τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Θα καταφέρει ο Ολλανδός να βρει τις λύσεις, ώστε η Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στις νίκες ή οι Ουαλοί έχουν βρει το κουμπί της; Θα βρείτε τον άσο στο 1,50 στη Sportingbet.gr και το διπλό στο 7,50. Από εκεί και πέρα, στα 7 από τα 10 τελευταία ματς της Γιουνάιτεντ είχαμε under, κάτι που έχει συμβεί και στα 4 από τα 6 τελευταία της Σουόνσι και πληρώνει 1,666.

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Νιούκαστλ και έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στην κορυφή. Οι κανονιέρηδες έχουν χάσει μόλις 1 φορά από τις καρακάξες στα 20 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, με τον άσο να πληρώνει 1,25 στη Sportingbet.gr. Στα τελευταία 3 μεταξύ τους ματς, μάλιστα, είχαμε 18 γκολ, με το over 3,5 να βρίσκεται στο 2,20. Τέλος, ο Ζιρού έχει 8 γκολ σε 7 ματς με τη Νιούκαστλ και το να σκοράρει το πρώτο γκολ θα το βρείτε στο 3,70.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε ανοδική πορεία, όμως έχει δύσκολη έξοδο με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ. Στα τελευταία 5 μεταξύ τους παιχνίδια στο Λονδίνο είχαμε G/G, το οποίο πληρώνει 1,85 στη Sportingbet.gr. Οι κόκκινοι είναι το φαβορί, με το διπλό να βρίσκεται στο 2,00, όμως τα σφυριά δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα τους στα τελευταία 7 ματς, με τον άσο να είναι στο 3,75. Τέλος, στα 10 από τα τελευταία 12 μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε over, επιλογή που πληρώνει 2,05.

Στην La Liga έχουμε το ντέρμπι της Καταλονίας ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί, όμως στα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο την Εσπανιόλ το σκορ δεν ξέφυγε και είχαμε under, το οποίο πληρώνει 2,75 στη Sportingbet.gr. Από εκεί και πέρα, μόλις 2 φορές στα τελευταία 8 μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε over 9,5 κόρνερ, με το under 9,5 να πληρώνει 1,90.

 

Τελευταία Νέα