Επίσημη επιβεβαίωση για Μπεν

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημη επιβεβαίωση για Μπεν

bet365

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε και τυπικά τον Μπεν, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για τον επόμενο προορισμό του παίκτη από τις 21 Δεκεμβρίου.

Εδώ και αρκετές ημέρες το Gazzetta.gr σας είχε μεταφέρει πως η επόμενη ομάδα του Μπεν ήταν ο Λεβαδειακός, επειδή ήθελε να είναι κοντά στην Αθήνα, όπου θα είναι η οικογένειά του (σ.σ. καθώς τα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο στην πρωτεύουσα κα δεν θα ήταν τόσο εύκολη η αλλαγή περιβάλλοντος). Το απόγευμα της Τρίτης - και ενώ ο Μπεν προπονείται από την Κυριακή με τη νέα του ομάδα - οι Βοιωτοί γνωστοποίησαν και επίσημα την απόκτησή του ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mohamed El Fardou Ben με την μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και με οψιόν αγοράς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα