Λεβαδειακός: Ξεκίνησε με άγχος, τελείωσε ιδανικά!

Gazzetta team
Λεβαδειακός: Ξεκίνησε με άγχος, τελείωσε ιδανικά!

bet365

Το 2015 μπορεί να ξεκίνησε με άσχημο τρόπο για τον Λεβαδειακό, αλλά φεύγει με τον καλύτερο δυνατό, με τους Βοιωτούς να βρίσκονται στην 6η θέση με 22 βαθμούς.

Την πιο γλυκιά γεύση αφήνει για τον Λεβαδειακό το 2015. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο χρόνος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο στο νέο πρωτάθλημα οι Βοιωτοί με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που φέρνουν έχουν κάνει τους πάντες να στρέψουν τα βλέμματα επάνω τους.
Και πως να μην το κάνουν άλλωστε, όταν από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, ο οποίος δεν υπήρξε την τελευταία στιγμή, μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας στις δικαστικές αίθουσες, οι «πράσινοι» έχουν φτάσει να βρίσκονται μετά το τέλος του πρώτου γύρου στην 6η θέση με 22 βαθμούς, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Συνολικά οι φίλοι της ομάδας τα έζησαν όλα τον χρόνο που φεύγει, αλλά σίγουρα νιώθουν πως τα καλύτερα έρχονται...

Τι κρατάνε: Κρατάνε τον εξαιρετικό πρώτο γύρο του νέου πρωταθλήματος. Έναν πρώτο γύρο που έχει φέρει τον Λεβαδειακό στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις έναν βαθμό διαφορά από την πρώτη πεντάδα. Επίσης κρατάνε και τις καλές εμφανίσεις στα περισσότερα ματς, δείγμα πως κάτι καλό έχει αρχίσει να φτιάχνεται.

Τι αφήνουν: Αφήνουν τις περιπέτειες του καλοκαιριού, όταν η ομάδα έφτασε μια ανάσα από τον υποβιβασμό. Τελικά σώθηκε την τελευταία στιγμή και παρότι το ρόστερ δεν είχε συμπληρωθεί από νωρίς, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από όσα φανταζόντουσαν στην Λιβαδειά. Επίσης αφήνουν και την τιμωρία του Γιάννη Κομπότη στον οποίο έχει απαγορευτεί η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Παίκτης που ξεχώρισε: Χωρίς την παραμικρή δόση υπερβολής, αν θέλαμε να πούμε ποιος είναι ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός στην Σούπερ Λίγκα αυτή την στιγμή η απάντηση θα ήταν Βαγγέλης Μάντζιος. Ο επιθετικός των Βοιωτών ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε το 2015 στον Λεβαδειακό και ο βασικός λόγος που φέτος η ομάδα είναι στην 6η θέση. Ο ορισμός του ηγέτη, καθώς ακόμα και όταν δεν σκοράρει ξεχωρίζει σε κάθε ματς.

Η καλύτερη στιγμή: Αγωνιστικά θα βάζαμε την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, κυρίως γιατί με αυτό το διπλό ο Λεβαδειακός έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια μεγαλύτερους αντιπάλους. Ωστόσο χωρίς αμφιβολία η καλύτερη στιγμή για τους «πράσινους» ήταν όταν έμαθαν πως θα συνεχίσουν στην Σούπερ Λίγκα και δεν θα υποβιβαστούν.

Η χειρότερη στιγμή: Ναι μεν είχε αίσιο τέλος, αλλά τα όσα πέρασαν στον Λεβαδειακό το καλοκαίρι δεν θα τα ξεχάσουν με τίποτα. Η ομάδα την μία έπεφτε, την άλλη σωνόταν, άργησε να κάνει μεταγραφές, το μέλλον μόνο ευοίωνο δεν φαινόταν αλλά τελικά όλα πήγαν μια χαρά και αυτό είναι που μετράει για τους φίλους των Βοιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα