Πανθρακικός: Όλα... κύκλος

Πανθρακικός: Όλα... κύκλος

bet365

Με... φωτοτυπίες μοιάζουν οι τελευταίες χρονιές του Πανθρακικού, που σπάει τις σεζόν στα δύο και πάντα κυνηγάει την παραμονή στην κατηγορία.

Τι είχες πάντα, πρέπει να σκέφτονται στον Πανθρακικό. Η φετινή σεζόν μοιάζει με... αντιγραφή της προηγούμενης, όπου ο προπονητής – τότε Μάντζιος, τώρα Ρόκα – που είχε... μαγέψει, απολύεται για να έρθει στην θέση του τότε Ρόκα, τώρα Ελευθερόπουλος - κάποιος που θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Πέρσι το κόλπο δούλεψε, φέτος, υπάρχει ακόμα δρόμος, όμως ο Πανθρακικός, πλέον, έχει βρει τα πατήματά του. Το 2015 είναι, λοιπόν, μία ακόμα χρονιά που στην Θράκη αναζητούν το θαύμα, κόντρα στα πολλά προβλήματα να φτάσουν στην παραμονή.

Τι κρατάει: Το εκπληκτικό σερί που έτρεψε πέρσι και κατάφερε στην τελική ευθεία να κάνει την υπέρβαση, να ανατρέψει την κατηγορία και να είναι για ακόμα ένα χρόνο... μαζί μας, στην μεγάλη κατηγορία. Και όχι μόνο το κρατάει, αλλά θέλει να το επαναλάβει, αφού ούτε φέτος ξεκίνησε καλά, έμεινε ήδη πολύ πίσω και πλέον... κυνηγάει.

Τι αφήνει: Το τραγικό ξεκίνημα στην σεζόν. Πάλι παρουσιάστηκε ανέτοιμος, με τους τραυματισμούς παικτών... κλειδιά να κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Ρόκα και στην συνέχεια του Ελευθερόπουλου που τον αντικατέστησε. Κάποια στιγμή, πρέπει το πάθημα να γίνει μάθημα, γιατί δεν θα την γλιτώνει για πάντα.

Παίκτης που ξεχώρισε: Τίμιος και σταθερός, για δεύτερη σεζόν πέτυχε 11 γκολ. Ο Ίγκορ βοήθησε πολύ και μέσα στο 2015 τον Πανθρακικό, ενώ το πόσο σημαντικός είναι, φαίνεται και από την εικόνα της ομάδας όταν αυτός λείπει. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ακρογωνιαίος λίθος των «πρασίνων», είναι αυτός που θα... τελειώσει την δουλειά και θα βάλει την μπάλα στο πλεκτό. Από κοντά και ο Ντιγκινί, που έχει... βάλει τα παπούτσια του Βραζιλιάνου, όσο αυτός δεν είναι σε θέση να προσφέρει.

Η καλύτερη στιγμή:Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να κλείδωσε την παραμονή κόντρα στην Ξάνθη, μπορεί να πέτυχε νωρίτερα κι άλλες μεγάλες νίκες, όπως αυτές κόντρα σε ΠΑΟΚ ή Βέροια, όμως με το τριφύλλι δόθηκε το... έναυσμα στο στρατόπεδο των «πρασίνων» για την τελική αντεπίθεση. Ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, στα τελευταία λεπτά, έδωσε και περίσσεια αυτοπεποίθηση στους Θρακιώτες, καθώς εκεί ήταν που για πρώτη φορά μετά από καιρό, πίστεψαν πως μπορούν να φτάσουν στην παραμονή.

Η χειρότερη στιγμή:Η μη αδειοδότηση. Έδεσε τα χέρια των ανθρώπων του Πανθρακικού, με την διοίκηση να μη μπορεί να ανταποκριθεί και να βάζει δύσκολα στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το ρόστερ, που είχε ήδη ελλείψεις και πάλεψε για την παραμονή, δεν θα ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες και... ο Θεός βοηθός!

Η δήλωση του 2015: Το... μήνυμα του Ελευθερόπουλου, λίγο μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού, τα λέει όλα. "Είμαστε ακόμα ζωντανοί" τόνισε και έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση. Τώρα, αν οι παίκτες του θα τον ακούσουν, θα είναι θέμα για την ανασκόπηση του νέου έτους. «Είναι η δεύτερη νίκη μας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, μετά από αυτή κόντρα στον Ατρόμητο και πρώτη στην έδρα μας. Όπως έχουν έρθει τα υπόλοιπα αποτελέσματα, είμαστε ακόμη ζωντανοί στη βαθμολογία αφού διαφορετικά θα έπρεπε να κυνηγάμε πολλούς αντιπάλους ήδη. Εμείς εδώ και καιρό βελτιωνόμαστε, όμως αυτό δεν είχε φανεί βαθμολογικά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλη ποιότητα και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο», ήταν τα λόγια του Ελληνα τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα