Προς Ξάνθη ο Γούτας...

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Προς Ξάνθη ο Γούτας...

bet365

Ο Δημήτρης Γούτας αναμένεται να δοθεί δανεικός στη Skoda Ξάνθη παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από την Κύπρο και άλλες ομάδες του εξωτερικού.

O Δημήτρης Γούτας είναι ένας παίκτης, ο οποίος αναμένεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να αφήσει το Ρέντη προκειμένου να βρεθεί και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο 21χρονος άσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά ήταν άτυχος καθότι αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμών και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει την ευκαιρία του για να δείξει τα προσόντα, που έκαναν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον αγοράσουν από την Ξάνθη.

Ετσι, ο παίκτης αναμένεται να δοθεί δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στο Λιμάνι με άλλα δεδομένα.

Tο gazzetta.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον παίκτη από την Κύπρο (Ανόρθωση) και άλλες ομάδες του εξωτερικού, προκρίνεται η λύση του δανεισμού εντός συνόρων, καθώς ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του παίκτη.

H Skoda Ξάνθη είναι η καλύτερη δυνατή λύση. Τον ξέρουν, τους ξέρει, εκεί αναδείχθηκε, εκεί ξέρουν τι μπορεί να προσφέρει κι οι Ακρίτες αποτελούν την ιδεατή λύση για να κάνει το αγωνιστικό του... comeback.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα