Τσεκάρισμα Ατρόμητου σε Τζανδάρη

Δημήτρης Τομαράς
Τσεκάρισμα Ατρόμητου σε Τζανδάρη

bet365

Ο Ατρόμητος είναι μία ακόμα ομάδα που σκέφτεται τον Τζανδάρη για τον Γενάρη ενώ το όνομά του έχει ήδη συνδεθεί και με Αστέρα και με Βέροια. Το σενάριο για Ξάνθη και Γούτα που... παίζει δυνατά.

Ο Τζανδάρης συνεχίζει να είναι υπό καθεστώς παραχώρησης και οι ομάδες από την Super League που ασχολούνται μαζί του δεν είναι λίγες.

Στο... γκρουπ των Αστέρα Τρίπολης, Βέροιας και άλλων συλλόγων από την πρώτη τη τάξει κατηγορία προστέθηκε και ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες ήταν η ομάδα όπου ο Τζανδάρης έκανε προπονήσεις όταν είχε φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Τώρα σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο Ατρόμητος τον έχει στα υπ' όψιν του για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Όπως και να έχει ο Φάνης Τζανδάρης θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό για εκείνον για τη νέα σεζόν. Κατά τα άλλα ως προς τον Δημήτρη Γούτα υπάρχει και το σενάριο της επιστροφής του στην Ξάνθη με εξάμηνο δανεισμό, που... παίζει πολύ δυνατά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα