Σενάριο για ΠΑΟΚ και Κράμαριτς (vids)

Gazzetta team
Σενάριο για ΠΑΟΚ και Κράμαριτς (vids)

bet365

Στην λίστα του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο ταλαντούχος Κροάτης, που δεν έχει... πιάσει στην Λέστερ.

Πήγε στην Λέστερ μετά Βαΐων και κλάδων, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κλαούντιο Ρανιέρι και τώρα βρίσκεται στο... προσκήνιο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Αντρέι Κράμαριτς, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κροατικού ποδοσφαίρου, που οι Άγγλοι δαπάνησαν 8.5 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Ριέκα και τώρα είναι στην λίστα του «Δικέφαλου του Βορρά».

Στην πρωτοπόρου της Πρέμιερ Λιγκ, ο 24χρονος μετράει 14 συμμετοχές και 3 γκολ, όμως το δίδυμο των Βάρντι, Μαχρέζ δε του αφήνουν πολλά περιθώρια, καθώς αμφότεροι είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση!

Ο Κράμαριτς, λοιπόν, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην Θεσσαλονίκη - όχι η μόνη - και μπορεί να... κάνει την διαφορά, χωρίς όμως να είναι και εύκολη! Ρόλο θα παίξει και ο συμπατριώτης του παίκτη, Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη, ειδικά από την παρουσία του στην Εθνική της χώρας του, με 9 συμμετοχές και 3 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα