Εζεκίελ Σκαριόνε: ο «εκλεκτός» του Αρνεσεν (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Εζεκίελ Σκαριόνε: ο «εκλεκτός» του Αρνεσεν (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει τον «εκλεκτό» του Φρανκ Άρνεσεν, τον παίκτη το όνομα του οποίου είναι ψηλά στη λίστα του Δανού αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ: Εζεκίελ Οσκαρ Σκαριόνε.

Μπορεί η «A Bola» να έγραψε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γύρω από παίκτες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά λίγο πιο κοντά μας, στη γειτονική Τουρκία, αγωνίζεται ο 30χρονος Αργεντινός μέσος, τον οποίο ο Φρανκ Άρνεσεν θέλει να φέρει στην Τούμπα.

Ο Δανός αθλητικός διευθυντής ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Λούκας Πέρεθ. Η αποχώρηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού έχει «πληγώσει» τον ΠΑΟΚ, το κενό του φαίνεται δυσαναπλήρωτο, γι’ αυτό και ο Άρνεσεν κοιτάζει την περίπτωση του Σκαριόνε, ο οποίος μέσα στο γήπεδο έχει έναν ρόλο παρόμοιο μ’ αυτόν του Λούκας, παίζει ως «δεκάρι» και αρκετές φορές πίσω από τον επιθετικό.

Σύμφωνα με Τουρκικά ΜΜΕ η Μπεσίκτας έχει, επίσης, μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησής του, με την Κασίμπασα να συζητάει από τώρα για την πώλησή του, καθώς το συμβόλαιο του Αργεντινού λήγει στις 31/5/2016.

Στον τελευταίο αγώνα της Κασίμπασα εναντίον της Κόνιασπορ (2-1) αγωνίστηκε για 86 λεπτά και πάλι ως «δεκάρι» στο «4-2-3-1», που χρησιμοποιεί ο Ριζά Καλίμπαϊ.

Η καριέρα του

Ο Εζεκίελ Οσκαρ Σκαριόνε, γεννημένος στις 14 Ιουλίου 1985, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μπόκα Τζούνιορς, πέρασε για λίγο από το Εκουαδόρ και την Ντεπορτίβο Κουέντσα πριν έρθει στην Ευρώπη. Από το 2007 μέχρι και το 2013, παίζοντας σε τρεις διαφορετικές ομάδες της Ελβετίας, Τουν, Σεν Γκάλεν, Λουκέρνη, ο Αργεντινός πέτυχε 89 γκολ, ενώ φέτος σε 14 αγώνες με την Κασίμπασα του Αντρέας Ισακσον έχει σκοράρει τέσσερις φορές.

Δείτε ποιος είναι ο Σκαριόνε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα