Η Ιταλία στις... φλόγες!

Gazzetta team
Η Ιταλία στις... φλόγες!

bet365

Ντέρμπι και στον βορρά και στο νότο στην Ιταλία, με τις 4 της πρώτης 5άδας να παίζουν μεταξύ τους. Δύσκολη έξοδος για την Ρεάλ στην Ισπανία, ενώ στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Λίβερπουλ του Κλοπ.

Δύο ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει το πρόγραμμα στη Serie A. Η 5η Γιουβέντους υποδέχεται τη 2η Φιορεντίνα, με τους γηπεδούχους να έχουν βρει ρυθμό τελευταία και τους βιόλα να εντυπωσιάζουν από το ξεκίνημα της σεζόν. Στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχαμε over, επιλογή που πληρώνει 2,00 στη Sportingbet.gr.

Η Φιορεντίνα, μάλιστα, έχει σκοράρει σε όλα της τα εκτός έδρας ματς φέτος στο πρωτάθλημα και συνολικά σε 24 συνεχόμενα σε όλες τις διοργανώσεις, με το G/G να προσφέρεται στο 1,95.

Στο άλλο μεγάλο ματς η Νάπολι υποδέχεται τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους με αντίπαλο τους πρωτευουσιάνους σε όλες τις διοργανώσεις και ο άσος προσφέρεται στο 1,70 στη Sportingbet.gr. Οι Ναπολιτάνοι έχουν σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στα 11 από τα 12 τελευταία τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με το over να βρίσκεται στο 1,571, ενώ το να βρει δίχτυα πρώτος ο σούπερ φορμαρισμένος Ιγουαΐν πληρώνει 4,20.

Στην La Liga ξεχωρίζει το ματς της Βιγιαρεάλ με την Ρεάλ στο πάντα αφιλόξενο «Μαδριγάλ». Η βασίλισσα, πάντως, τρέχει αήττητο σερί 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με αντίπαλο το Κίτρινο Υποβρύχιο, με το διπλό να πληρώνει 1,666 στη Sportingbet.gr. Στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ, μάλιστα, είχαμε over, σημείο που έχει έρθει και στα 5 από τα 7 εντός έδρας ματς της Βιγιαρεάλ φέτος στο πρωτάθλημα. Αυτή η επιλογή πληρώνει 1,50.

Νάπολι και Ρόμα κοντράρονται απόψε στο «Σαν Πάολο» και το ενδεχόμενο να σημειωθούν 3 ή περισσότερα γκολ προσφέρεται στο 1.62 στην Expekt.

Τέλος, η Λίβερπουλ θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Premier League με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ». Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ είχε λιγότερα από 7 κόρνερ μόλις 1 φορά στα τελευταία 7 ματς, με το over 10,5 στα κόρνερ να πληρώνει 1,85. Σε όλα τα παιχνίδια της Γουέστ Μπρομ φέτος εκτός έδρας είχαμε under, που πληρώνει 1,80 στη Sportingbet.gr, ενώ η ομάδα του Πούλις έχει πετύχει το 50% των γκολ της στο διάστημα 31-45, που είναι και η καλύτερη επίδοση στο πρωτάθλημα. Το να μπει γκολ σε αυτό το διάστημα, θα το βρείτε στο 2,50.

 

Τελευταία Νέα