Στην πόρτα της εξόδου ο Ντεμπισί

Gazzetta team
Στην πόρτα της εξόδου ο Ντεμπισί

bet365

Μόνο ικανοποιημένος δεν είναι ο Ματιέ Ντεμπισί από τον παραγκωνισμό του στην Άρσεναλ και δήλωσε έτοιμος να μιλήσει με τον Βενγκέρ για το μέλλον του.

Ο 30χρονος μπακ έχει ξεκινήσει σε μόλις δύο παιχνίδια φέτος στην Premier League στη βασική ενδεκάδα, με τον Αλσατό να δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στον Έκτορ Μπεγερίν για το δεξί άκρο της άμυνας, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης της Νιουκάστλ να έχει χάσει τη θέση του και στην εθνική Γαλλίας.

«Αυτήν τη στιγμή χρειάζομαι χρόνο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν ήμουν στην αποστολή της εθνικής. Είναι ξεκάθαρο. Χρειάζομαι λεπτά συμμετοχής και γι' αυτό θα συζητήσω με τον προπονητή σύντομα» δήλωσε ο αμυντικός των Κανονιέρηδων στο RMC, προσθέτοντας: «Θα δούμε τι προσφορές υπάρχουν από τώρα μέχρι τον Ιανουάριο, αν υπάρχουν. Λατρεύω την Αγγλία και το πρωτάθλημα, οπότε φυσικά θα ήθελα να μείνω εδώ. Αλλά αν υπάρχουν άλλες προτάσεις, δεν θα έλεγα όχι και στην επιστροφή στη Γαλλία. Θα δούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα